Beşiktaş Beşiktaş'tan milli yıldıza kanca! Transfer formülü ortaya çıktı

Beşiktaş'tan milli yıldıza kanca! Transfer formülü ortaya çıktı

01.05.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların milli yıldızı gündemine aldığı öne sürüldü. Siyah-beyazlıların, tecrübeli futbolcu için düşündüğü transfer formülü netlik kazandı.

Beşiktaştan milli yıldıza kanca Transfer formülü ortaya çıktı

Hasan Arat'ın transfer çalışmalarını yürüttüğü Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına temaslarını hızlandırdı. Süper Lig ve Avrupa kupalarında gelecek sezon başarılı bir kadro oluşturmak isteyen siyah-beyazlıların kariyerini Almanya'da sürdüren milli yıldızı gündemine aldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın transferdeki hedefinin Salih Özcan olduğu vurgulandı. Alman basınından Derwesten'in haberine göre; Borussia Dortmund'da Emre Can'la girdiği forma rekabetinde geride kalan Salih Özcan'ın siyah-beyazlılarla görüştüğü belirtildi.

Beşiktaş'ın Salih Özcan transferi için formül belirlediği aktarıldı. 26 yaşındaki orta saha için satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunulacağı vurgulandı.

Beşiktaştan milli yıldıza kanca Transfer formülü ortaya çıktı

HASAN ARAT, ALMANYA'DA

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, dün akşam Bayern Münih - Real Madrid maçını Allianz Arena'da takip etti. Başkan Arat, bu akşam Borussia Dortmund - Paris Saint Germain karşılaşmasını tribünden izleyecek.

Nuri Şahin ile görüşmesi beklenen Hasan Arat'ın Salih Özcan konusunda da masaya oturmasının beklendiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaştan milli yıldıza kanca Transfer formülü ortaya çıktı

Salih Özcan bu sezon Borussia Dortmund'da 32 karşılaşmada forma şansı buldu. 26 yaşındaki oyuncu bu müsabakalarda gol ya da asist üretemedi.

Salih Özcan'ın Borussia Dortmund ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro. Salih Özcan, A Milli Futbol Takımı'nda 17 müsabakada süre aldı.

West Köln altypasında futbola başlayan Salih Özcan daha sonra Köln, Kiel ve Borussia Dortmund'da oynadı. Borussia Dortmund, Salih Özcan için geçtiğimiz sezon başında 5 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Yazarlar