Cadde Didem Soydan'dan 'yaşlandın' diyen takipçisine cevap!

Didem Soydan'dan 'yaşlandın' diyen takipçisine cevap!

31.01.2024 - 15:33 | Son Güncellenme:

Takipçilerinin yorumlarına verdiği yanıtlarla sık sık gündem olan ünlü model Didem Soydan, yaşlandığını söyleyen bir Instagram kullanıcısına kayıtsız kalamadı. İkilinin birbirlerine peş peşe verdikleri cevaplar, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Didem Soydandan yaşlandın diyen takipçisine cevap

Mankenlik kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve kendine has tarzıyla da çok konuşulan Didem Soydan, geçtiğimiz günlerde 726 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından modellik yaptığı bir markanın fotoğraf çekiminden kareler paylaştı.

Haberin Devamı

Kısa sürede 3 bine yakın beğeniye ulaşan Soydan'ın bu gönderisine; "Moda ikonu", "Bayılıyorum sana" ve "Muhteşemsin" gibi yorumlar yapıldı.

Didem Soydandan yaşlandın diyen takipçisine cevap

"BİR DAHA ARAŞTIRMADAN GELMEK YOK"

Dermatolog olduğunu söyleyen bir takipçisi ünlü isme "Ne yaşlandın be Didem..." diye yorum yapında, Soydan'dan cevap gecikmedi:

Sevgili cilt doktoru, koca adam oldun, okudun sözde falan. Okulda öğretmiş olmaları lazım beşer mekanizmasını. Sosyal medyada sözde doktora 'beşer yaş alır' diye anlatacağım aklımın ucundan geçmezdi. Otur sıfır. Bir daha beşer araştırmadan gelmek yok.

Didem Soydandan yaşlandın diyen takipçisine cevap

Bunun üzerine birbirlerine birçok kez cevap veren güzel model ile takipçisinin karşılıklı mesajlaşmaları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Didem Soydandan yaşlandın diyen takipçisine cevap