Cadde Dilay Korkmaz'dan Faruk Sabancı açıklaması: Ben o defteri kapattım!

Dilay Korkmaz'dan Faruk Sabancı açıklaması: Ben o defteri kapattım!

29.04.2022 - 08:17 | Son Güncellenme:

Tolgahan Sayışman’ın sahibi olduğu şirketin yapımını üstlendiği, geçtiğimiz kasım ayında Antalya ve İstanbul’da beş haftada çekimleri tamamlanan polisiye komedi türündeki 'Aynasız Haluk' filminin galası yapıldı. Sunucu ve oyuncu Dilay Korkmaz, galaya katılan isimler arasındaydı. 2010 yılında Miss Turkey'e katılan ve dördüncü olan tescilli güzel, Dj Faruk Sabancı ile biten ilişkisi hakkında konuştu.

Dilay Korkmazdan Faruk Sabancı açıklaması: Ben o defteri kapattım

Senaryosunu Makbule Kosif, Gülsev Karagöz ve Zafer Özer Çetinel’in yazdığı, yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen’in oturduğu, başrolünde Tolgahan Sayışman’ın yer aldığı 'Aynasız Haluk', 29 Nisan’da vizyona giriyor. Filmin Kanyon’da gerçekleşen galasına; müzik, TV, cemiyet ve spor dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Haberin Devamı

GALAYA ÜNLÜ AKINI

Murat Yıldırım, Uğur Aslan, Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş, Yılmaz Vural, Şükrü Avşar, Cem Belevi, Burak Altay, Uğurkan Erez, Nil Bentürk, Polat Yağcı, Kenan Sipahi ve Dilay Korkmaz, ünlü oyuncuyu bu özel gününde yalnız bırakmadı. Eşi Tolgahan Sayışman'ın heyecanına ortak olan Almeda Abazi de konuklarla tek tek ilgilendi.

Dilay Korkmazdan Faruk Sabancı açıklaması: Ben o defteri kapattım

"KILIBIK MIYIM, BİLMİYORUM"

Kanal D dizisi 'Yargı'nın yıldızlarından Uğur Aslan, “Tolgahan’ı desteklemeye geldim, umarım çok iyi bir açılış yaparlar. Tolgahan benim ‘Afara’ programıma katılmıştı, ben de kendisine desteğe geldim” açıklamasını yaptı.

Pazar akşamlarına damga vuran Yargı dizisi hakkında konuşan başarılı oyuncu, “Her bölüm biz de heyecanlanıyoruz, mesela ben Ceylin’i nasıl ve neden yakaladım? Merak içerisinde bekliyorum” dedi. Aynı zamanda eşi olan, dizinin senaristi Sema Ergenekon'a övüler yağdıran Aslan, “Kalemi çok sağlam, evde bana bile tüyo vermiyor. Sadece çok yorulduğum dönemde 'Az senaryo yaz bana' diye takılıyoruz birbirimize. Kendisi çok baskın biridir işinde, eşi bile olsam söylemez bana" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Muhabirlerin “Eşiniz evlilikte de bu kadar baskın mı?” sorusu üzerine Aslan şöyle konuştu:

Baskın tabii ki. Kılıbık mıyım bilmiyorum ama içine dönük biriyim. Kendisini kırmamak için genelde alttan alırım.

"GERİ DÖNÜŞ YOK"

Galaya katılanlar arasında Dilay Korkmaz ve kardeşi Dilara Korkmaz da vardı. 2010 Miss Turkey yarışmasında dördüncü olan Dilay Korkmaz, filmi çok merak ettiğini söyledi.

Dilay Korkmazdan Faruk Sabancı açıklaması: Ben o defteri kapattım

Korkmaz, “Faruk Sabancı ile ilişkinizi sonlandırdınız galiba. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna şu cevabı verdi:

Evet, kapattım ben o defteri. Artık daha mutlu olacağız. Geri dönüş yok.

"BİZİM NEDEN HABERİMİZ YOK?"

Galaya katılan Murat Dalkılıç-Sitare Akbaş çifti, gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Filmi çok merak ettiğini belirten Dalkılıç, “İlk filmimde Tolgahan ile beraber oynadık, bu filmde de müziğim ile destek verdim. Benim şarkımı bu filme göre yorumladım” dedi.

Muhabirlerin “Sitare Hanım ile aynı projede yer almak ister misiniz?” sorusunu ünlü popçu, “Teklifler geliyor ama bakalım neden olmasın? Ben de Sitare de isteriz oynamak. Reklam teklifi de geliyor bazen, düşüncemiz var" şeklinde cevapaldı.

Haberin Devamı

“Bu yaz evleneceğinize dair haberler çıktı. Düğün hazırlıkları başladı mı?” sorusu üzerine Dalkılıç, “Bizim neden haberimiz yok bu hazırlıktan” diyerek, gülüp salona girdi.

Dilay Korkmazdan Faruk Sabancı açıklaması: Ben o defteri kapattım

'AZİZ' DİZİSİ DEVAM EDECEK Mİ?

Murat Yıldırım ise “Tolgahan’a destek olmak için geldim” dedi. Rol aldığı 'Aziz' dizisi hakkında konuşan oyuncu, “Dizimiz gayet güzel gidiyor, sezon sonuna doğru geldik, yorulduk. Bize gelen tepkiler de çok güzel. Yeni sezon olup olmayacağı bu ay içinde belli olur. Hem sinema hem de dijitale bir projemiz olacak, zaten netleştikçe belli olur. Bayramda da bir plan yapmadık henüz, evdeyiz büyük ihtimalle" dedi.