Trabzonspor Trabzonspor'dan Türkiye Kupası'nda Atatürk Olimpiyat Stadyumu talebi!

Trabzonspor'dan Türkiye Kupası'nda Atatürk Olimpiyat Stadyumu talebi!

11.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililer’in, Beşiktaş ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası finalinin Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanmasını talep edeceği öğrenildi. Son karar, 13 Mayıs’ta Türkiye Futbol Federasyonu’nda yapılacak toplantı sonrasında belli olacak.

Trabzonspordan Türkiye Kupasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu talebi

Ziraat Türkiye Kupası’nda 23 Mayıs’ta Beşiktaş ile final oynayacak olan Trabzonspor, kendisi için uğurlu gelen Atatürk Olimpiyat Stadı’nı istiyor.

Haberin Devamı

Ligdeki son karşılaşmasını Başakşehir deplasmanında yapacak olan bordo-mavililer, 4 gün sonra oynanacak finalde, taraftar desteği bulmak için dev stadın yarısını talep edecek. Beşiktaş’ın da bu duruma karşı çıkmayacağı, İstanbul içindeki finalin iki takım için de avantaj olacağı vurgulandı.

Türkiye Futbol Federasyonu da, Ziraat Türkiye Kupası finalinin yerini belirlemek için kulüpleri federasyon binasına davet etti. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’a 13 Mayıs Pazartesi günü saat 13.00 için davet gönderildi. Finalin nerede oynanacağına karar verilecek olan istişare toplantısı sonrasında kesin durum netlik kazanacak.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de, Ziraat Türkiye Kupası finalinin Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanması için resmi başvuruda bulundu. 18 bin 423 seyirci kapasiteli stadın, Türkiye’nin en iyi zeminlerinden birine sahip olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

FIRTINA'DAN ANNELERE JEST

Trabzonspor, kongre üyesi annelere jest yaptı. Bordo-mavililer, iki yıldır Anneler Günü için Karadeniz ekibine gönül veren üye annelere, başkandan imzalı bir mektupla forma gönderdi. Bu durumu sosyal medyasından paylaşan bir Trabzonsporlu anne, “Tam tadımız kaçtı derken şöyle bir jest yapıp farkını ortaya koyuyor. Biz bu takımı her şeyiyle çok seviyoruz” diye yazdı.