Cadde 'Dilek Taşı'ndan bir afiş daha!

'Dilek Taşı'ndan bir afiş daha!

22.09.2023 - 15:57 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 21 Eylül akşamı üçüncü bölümü ile ekrana geldi. Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın başrollerini paylaştığı Dilek Taşı'nın yeni afişi dördüncü bölüme dair ipuçları verdi.

Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği Dilek Taşı, yayınlanan yeni bölümü ile izleyicilerden tam not alarak yine çok izlenmeyi başardı. Reyting listelerinde üst sıralarda yer alan dizi, yayınlanan üçüncü bölümü ile 20+ABC1 kategorisinde 4,95 reyting ve yüzde 13,55 izlenme payı alarak, günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Haberin Devamı

DARBE GÜNLERİNDE AŞK

Dilek Taşı’nın dördüncü bölüm fragmanı yayınlandı. Bir yanda hayatta kalma çabasının, bir yanda ise aşkın yer aldığı tanıtım izleyicilerin yüreğine dokundu. Mustafa’nın Cemre’yi alıp kayıplara karışması, Figen’in ise Mustafa ile yakınlaşması yeni bölüme dair merakı iyice arttırdı.

Dilek Taşından bir afiş daha

İPUÇLARI VEREN YENİ AFİŞ

Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı’ndan bir afiş daha yayınlandı. Hikâyeye dair ipuçları veren afiş sosyal medyada da büyük beğeni aldı.

Dilek Taşından bir afiş daha

Dilek Taşı’nın oyuncu kadrosunda Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Dilek Taşından bir afiş daha

Haberin Devamı

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu, senaryosunu Can Sinan'ın kaleme aldığı Dilek Taşı, heyecan dolu yeni bölümü ile 28 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D’de.