Cadde Doğukan Manço: Şarkı söylerken kendimden utanıyorum bazen

Doğukan Manço: Şarkı söylerken kendimden utanıyorum bazen

13.06.2023 - 08:05 | Son Güncellenme:

1 Şubat 1999'da hayatını kaybeden usta sanatçı Barış Manço'nun büyük oğlu, DJ ve prodüktör Doğukan Manço, Marmara Park AVM'de sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Manço, Selen Görgüzel'in, Kayahan'ın 'Yemin Ettim' parçasını seslendirmesiyle ilgili soruya da yanıt verdi.

Doğukan Manço: Şarkı söylerken kendimden utanıyorum bazen

Doğukan Manço, 'Drone Fest' etkinliğinde sahne aldı. Drone’lara merakı olduğunu söyleyen Manço, ''Sahne hazırlığı yaptım ama baya bir imreniyorum drone kullananlara. Ben de denedim kullanmayı. Kendi çekimlerimde de kullanıyorum'' dedi.

Haberin Devamı

''KONSER TAKVİMİMİZ BAYAĞI BİR DEĞİŞİK''

Konserlerine devam ettiğini belirten 42 yaşındaki ünlü isim, ''Bizim konser takvimimiz bayağı bir değişik. Pandemiden sonra da konserlerimiz biraz azaldı ve takvimimiz bozuldu. Bu sene yaz için çok umutlu değildim. Bir takım festivaller ve etkinlikler başladı ki bize de imkan doğdu. Umarım devamı gelir'' şeklinde konuştu.

Doğukan Manço: Şarkı söylerken kendimden utanıyorum bazen

''BODRUM'A HİÇ GİTMİYORUM''

Her sene olduğu gibi bu sene de Bodrum'daki lahmacun fiyatları gündeme bomba gibi oturdu. Manço, yazlık bölgelerdeki lahmacun fiyatları hakkında, ''Ben Bodrum'a hiç gitmiyorum. Ne diyeyim ki, yiyene afiyet olsun. Bu bir tercihtir. Ne 'görgüsüzlük' derim ne fiyat belirlerim. O lahmacunu almak isteyen bir şeyi göstermek istiyordur, ondan yiyordur. Ama herkesin yemek yiyebileceği bir yer var orda'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Doğukan Manço: Şarkı söylerken kendimden utanıyorum bazen

''EVİN ALTINI ATÖLYEYE ÇEVİRDİM''

Sosyal medyaya çektiği videolarda da görülen ve araç tutkunu olarak bilinen Doğukan Manço, evinin altına da bir atölye yaparak araçların restorasyonunu yapıyordu. Gazetecilerin atölyesini sorması üzerine araç tutkusunu dile getiren Manço, ''Evin altını yıktım ve atölyeye çevirdim. Burda bir takım üretimler yapıyorum. Sadece araç tamiri yapmıyorum. Olmayan bir parçayı da aynı zamanda imal etmeye çalışıyorum'' dedi.

Doğukan Manço: Şarkı söylerken kendimden utanıyorum bazen

''ARACIN RESTORASYONUNU KENDİM YAPACAĞIM''

Babası Barış Manço'nun vefatından önce Belçika'da aldığı bir aracı orada uzun süre bırakması ve kullanılmamasının ardından, Manço ailesinin bu aracı Türkiye'ye getirerek sergilemek istediğine dair haberler yapılmıştı. Manço, haberleri doğrulayarak, ''Evet bu doğrudur. Babam'ın Türkiye'deki bir çok aracı zamanında haciz edildi. Bir çok insan bunu bilmiyor ben de konuşmak istemiyorum bu olayı. Fakat o araç Belçika'da diye o araca zarar gelmedi. O araç da 20 sene kullanılmadı. O aracı buraya getirmek ve sergilemek istiyoruz. Bakanlığa başvuru da yaptım, sıcak bakıldı. O aracı buraya kullanmak için değil, Barış Manço severler ziyaret edebilsin diye getireceğiz. Baştan sona da restorasyonu da kendim yapacağım'' dedi.

Haberin Devamı

Doğukan Manço: Şarkı söylerken kendimden utanıyorum bazen

''SELEN GÖRGÜZEL'İ TANIMIYORUM''

Sanatçı bir kimliği olan ve sanatçı bir aileden gelen Doğukan Manço, magazin gündemi ile ilgili de konuştu. Geçtiğimiz aylarda Selen Görgüzel'in seslendirdiği bir Kayahan şarkısının sosyal medyada büyük eleştiri alması ile ilgili konuşan Manço şunları söyledi:

Ben kendi tarzımı sosyal medyada yapıyorum. Bazıları tutmuyor, sinirim bozuluyor ama kendi kitlem dinliyor en azından. Bahsettiğiniz kişiye de gelirsek eğer, ben parçayı dinlemedim. Ben müzikle ilgilenen birisiyim ama sanatçı olarak adlandırmıyorum kendimi. Fakat herkes her işi yapmamalı. Ben şarkı söylerken bazen kendimden utanıyorum. Beğenmesek de kalp kırıcı olmamaya özen göstermeliyiz ama. Dediğim gibi şarkıyı bilmiyorum, kişiyi de tanımıyorum. Ama medeni cesaretinden ötürü kendisini tebrik ediyorum.

Doğukan Manço: Şarkı söylerken kendimden utanıyorum bazen