Cadde Dördüncü bebeğini bekleyen Blake Lively: Beni ve çocuklarımı korkutuyorsunuz!

Dördüncü bebeğini bekleyen Blake Lively: Beni ve çocuklarımı korkutuyorsunuz!

19.09.2022 - 10:20 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu olan Ryan Reynolds'la mutlu bir evlilik sürdüren ve üç kızı olan Blake Lively, önceki günlerde katıldığı Forbes Kadınlar Zirvesi'nde büyüyen karnını gözler önüne sererek, dördüncü çocuklarını beklediklerini duyurmuştu. Geçtiğimiz gün ise yeni hamilelik pozlarını Instagram hesabından yayınlayan Lively, kendisini görüntülemeye çalışan fotoğrafçılara yönelik sitem dolu bir yazı yazdı.

Dördüncü bebeğini bekleyen Blake Lively: Beni ve çocuklarımı korkutuyorsunuz

'Gossip Girl' (Dedikoducu Kız) dizisinde canlandırdığı 'Serena' karakteri ile yıldızı parlayan oyuncu Blake Lively, 2012 yılında ünlü aktör Ryan Reynolds ile nikah masasına oturmuştu. James (7), Inez (5) ve Betty (2) adında üç kızları bulunan çiftten Lively, geçtiğimiz sene People'a konuşarak samimi açıklamalarda bulunmuştu.

Haberin Devamı

Aktris, çocuklarına annelik dışında bir kimliğe sahip olduğunu gösterebilmenin önemini dile getirerek, şu ifadeleri kullanmıştı:

Elimden geldiği kadar bir anne olarak yanlarında bulunmak ve varlığımı hissettirmek istiyorum, ama aynı zamanda iyi bir anne olmanın en iyi yolunun onlara bir hayatınız olabileceğini, bir tutkunuz olabileceğini ve yalnızca anne olmak dışında bir kimliğe sahip olabileceğinizi göstermek olduğunu düşünüyorum.

Dördüncü bebeğini bekleyen Blake Lively: Beni ve çocuklarımı korkutuyorsunuz

"HER ŞEYİN MÜMKÜN OLDUĞUNU ÖĞRETMEK ÖNEMLİ"

35 yaşındaki Blake Lively, "Onlara kendilerini güçlü biçimde ifade edebileceklerini ve her şeyin mümkün olduğunu öğretmek de çok önemli!" ifadelerini kullanmıştı. Ünlü oyuncu, ayrıca çocuklarını sık sık işe götürdüğünü de açıklamıştı. Lively'e göre, kızlarına bu dersi öğretmek için annelerinin çalıştığını görmelerini sağlamak gerekiyor.

DÖRDÜNCÜ BEBEK YOLDA

45 yaşındaki Reynolds ile mutlu evliliğine devam eden Blake Lively, geçtiğimiz günlerse ise New York'ta düzenlenen Forbes Kadınlar Zirvesi'ne büyümeye başlayan karnıyla katılarak, dördüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurmuş olmuştu.

Haberin Devamı

Hamileliğiyle ilgili daha önce bir açıklama veya paylaşım yapmayan güzel oyuncunun parıltılı, mini elbisesinden görünen karnı, hayranlarını şoke etmişti.

Dördüncü bebeğini bekleyen Blake Lively: Beni ve çocuklarımı korkutuyorsunuz

SİTEM EDEREK PAYLAŞTI

Ünlü isim, bu zamana kadar sır gibi sakladığı hamileliğini açıklamasının ardından, 35.4 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından karnı burnunda pozlarını yayınlayarak; sitem dolu bir yazı paylaştı.

Lively, kısa sürede 8 milyona yakın beğeni ve 31 bine yakın yorum alan, peş peşe paylaştığı 10 fotoğrafına şu mesajı yazdı:

İşte gerçek hayatta çekilen hamilelik fotoğraflarım. Böylece evimin önünde görüntü almak için bekleyen 11 kişi beni rahat bırakabilir. Beni ve çocuklarımı korkutuyorsunuz. Tüm sevgi, saygı ve çocukların fotoğraflarını paylaşan hesapları takip etmeyi bırakmaya devam ettiğiniz için teşekkür ederim. Onlara karşı güçlüsünüz. Ve 'çocukların fotoğraflarını paylaşmama politikası' olan medya kuruluşlarına da teşekkürler, hepiniz fark yaratıyorsunuz. Sevgiler.

Dördüncü bebeğini bekleyen Blake Lively: Beni ve çocuklarımı korkutuyorsunuz

"ÇOK ÜZÜLDÜM"

Güzel oyuncunun gönderisine, "Tebrikler!", "Bunun doğru olmadığını defalarca açıklamanıza rağmen medya ve paparazziler tarafından rahatsız edilmeye devam ettiğinizi duyduğuma çok üzüldüm. Bu fotoğraflarda harika görünüyorsun, sen ve Ryan için çok mutluyum. Ama bu fotoğrafları yayınlamak zorunda kaldığın koşullar için üzgünüm" ve "Bu farkındalığı yaymaya devam ettiğiniz için teşekkür ederiz" gibi destek mesajları yağdı.

"BÜYÜK BİR AİLEYE SAHİP OLMAYI ÇOK İSTERİZ"

Öte yandan New York Post'ta yer alan habere göre Ryan Reynolds, geçen yıl Details'a konuşarak kendisinin ve eşinin geniş ailelerden geldiğini ve kendilerinin de aynı şekilde geniş bir aileye sahip olmak istediklerini açıklamıştı:

Büyük bir aileye sahip olmayı çok isteriz. Pek çok insan bunun çılgınca olduğunu söylüyor, ama sanırım o 'ateşin' içinden mutlu bir şekilde geçeceğiz.