Cadde Düğünden çok özel detaylar

Düğünden çok özel detaylar

09.08.2008 - 09:53 | Son Güncellenme:

.

Düğünden çok özel detaylar

Pop müziğin başarılı sanatçısı Emre Altuğ ve podyumların güzel mankeni Çağla Şikel, 10 ağustos 2008 Pazar günü Sortie'de saat 20.00'de yapılacak nikah töreniyle dünya evine girmeye hazırlanıyor.

ÇAĞLA'NIN ŞAHİDİ BURHAN ALTINTOP
Damat Emre Altuğ'un nikah şahitleri; Sinan Çetin,Yalçın Akyıldız ve menajeri Handan Taşkın, Gelin Çağla Şikel'in şahitleri ise Erol Günaydın, Melek Baykal ve Müjdat Gezen.


3200 ADET KIRMIZI GÜL
Çiftin gelinlik ve damatlığı ünlü modacı Cengiz Abazoğlu tarafından hazırlandı. Düğünün süsleme ve organizasyonu 4 Wed Organizasyon ve Davet tarafından yapıldı ve süslemede 3200 adet kırmızı gül kullanıldı. Ayrıca Gelinin yakın arkadaşlarından oluşan 20 kişilik bir grup gelin yolu oluşturulacak...

DAMAT SAHNEYE ÇIKACAK
Cathering ise düğünün mekanı Sortie tarafından tüm dünya mutfaklarını kapsayan geniş bir kokteyl prolonge şeklinde gerçekleşecek.Emre Altuğ'un orkestrasının sahne alacağı düğün gecesinde misafir ünlüler şarkılarıyla geceye renk katacaklar. Emre Altuğ'da sahneye çıkarak şarkı söyleyecek. Ünlü çift şu sıralar devam eden projeleri nedeniyle balayı planlarını sonraki bir tarihe erteledi.

Haberin Devamı

Kaynak: Gazeteport