Cadde Düşes geri dönüyor! Tek paylaşımla kazanacağı para dudak uçuklattı

Düşes geri dönüyor! Tek paylaşımla kazanacağı para dudak uçuklattı

29.08.2023 - 12:38 | Son Güncellenme:

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Sussex Düşesi Meghan Markle'ın, Kraliyet sosyal medya hesabının devre dışı bırakılmasının ardından yeni bir hesap açtığı ve yakında Instagram'a geri döneceği iddia edildi. Düşes'in tek bir paylaşımla kazanabileceği öne sürülen ücretler ise dudak uçuklattı.

Düşes geri dönüyor Tek paylaşımla kazanacağı para dudak uçuklattı

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
Geçtiğimiz yıllarda İngiltere'deki kraliyet görevlerini bırakarak ABD'ye taşınan Sussex Dükü Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle, son dönemde Prens'in yazdığı 'Spare' adlı kitapla sık sık isimlerinden söz ettirmeyi başarmıştı.

Haberin Devamı

Son dönemde evliliklerinin sallantıda olduğu iddia edilen çiftten Meghan Markle'ın, Instagram'da kendini 'yeniden lanse etmeye' hazırlandığı ve sosyal medya hesabından yapacağı paylaşımlarla milyonlarca dolar kazanacağı öne sürüldü.

Düşes geri dönüyor Tek paylaşımla kazanacağı para dudak uçuklattı

DÜŞES'İN YENİ HESABI MI?

Prens Harry ile ortak kullanılan Kraliyet hesabı @sussexroyal, ikilinin Kraliyet görevlerinden ayrılmasının ardından devre dışı bırakılmıştı. O dönem resmi hesaplarında 9.4 milyon takipçisi bulunan Sussex Düşesi'nin, @meghan adlı yeni bir hesabı olduğu iddia edildi.

DailyMail'in haberine göre; Meghan'ın en sevdiği çiçek olduğu söylenen pembe şakayıkların fotoğrafıyla süslenen hesapla ilgili olarak Düşes'in ekibine yakın bir kaynak şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Evet, bu Meghan'ın hesabı. Çok yakında resmi bir duyuru bekliyoruz. Düşes sosyal medyaya geri dönüyor.

Düşes geri dönüyor Tek paylaşımla kazanacağı para dudak uçuklattı

ARKADAŞLARI TAKİP EDİYOR

Söz konusu hesap, geçen Aralık ayına kadar Sussex'lerin medya ve hayırseverlik şirketi Archewell'in başkanı olarak görev yapan aktivist Mandana Dayani de dahil olmak üzere Meghan'ın birkaç arkadaşı tarafından takip ediliyor.

Bir başka kaynak ise "Hollywood'daki herkes Meghan'ın geri dönüşünün yakın olduğu hakkında konuşuyor. Zaten Meghan Instagram'a geri dönmek istediğini hiçbir zaman gizlememişti" dedi.

"EN ÇOK TAKİP EDİLEN HESAPLARDAN BİRİ OLACAK"

Markle'ın yeni hesabının şimdiden 76 bin takipçisi var ve uzmanlar bunun mali durumu için büyük bir destek olabileceğini söylüyor. Real Housewives of Beverly Hills yıldızlarına, eski Disney oyuncusu Bella Thorne'a ve Dragons Den'in ABD versiyonundaki oyunculara danışmanlık yapan sosyal medya uzmanı Eric Schiffer şöyle konuştu:

Meghan'ın Instagram'a geri dönmesinin kimseyi şaşırtacağını sanmıyorum. Yeni bir yetenek menajeri var ve bu da bir sonraki mantıklı adım. Kısa sürede Instagram'da en çok takip edilen hesaplardan biri olmasını bekliyorum. Kardashianlar gibi, bir ürünü tanıtan tek bir gönderi için 1 milyon dolar ve daha fazlasını talep edebilen ünlüler var. Meghan'ın bu tür ücretler kazanmaması için hiçbir neden yok. Bir düşes olarak, her ürünü pazarlıyor gibi görünmekten kaçınmak için dikkatli olmalı. Siyasi ve sosyal inançlarına uygun kaliteli markalar ve şirketlerle işbirliği yapacaktır.

Düşes geri dönüyor Tek paylaşımla kazanacağı para dudak uçuklattı

"20 MİLYON DOLARA KADAR ÇIKABİLİR"

OneEyedSocial'ı yöneten ve Star Trek'ten Sir Patrick Stewart gibi aktörlerle çalışan pazarlama uzmanı Kent Moore ise "Bence Düşes dünyanın en çok kazanan ilk on influencer'ı arasına girer. Meghan'ın durumu benzersiz çünkü o bir ünlü, aktris ve kraliyet mensubu. Gönderi başına mutlak minimum 1 milyon dolar talep edebilir. Markalar, birkaç yıl boyunca çeşitli gönderiler ve hatta kişisel görünümler içeren kampanyalar için onunla işbirliği yapmak isteyebilir. Bu tür anlaşmalar 12 milyon doların çok üzerinde ve hatta 20 milyon dolara kadar çıkabilir" ifadelerini kullandı.