Cadde Ebru Gündeş ve Murat Özdemir, Dubai'de evlendi mi?

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir, Dubai'de evlendi mi?

26.02.2024 - 10:32 | Son Güncellenme:

Daha önce 3 kez evlenen Ebru Gündeş, Murat Osman Özdemir ile aşk iddialarıyla gündemdeydi. Ebru Gündeş, iddialara göre geçtiğimiz gün Dubai'de evlendi. Çok konuşulacak açıklamalara imza atan Onur Akay,"Balayında Körfez Turu yapacaklar" dedi.

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir, Dubaide evlendi mi

İlk evliliğini 1990 yılında Hamdi Vardar ile yapan Ebru Gündeş’in bu evliliği çok kısa sürmüş, ikili üç yıl sonra boşanmıştı. 49 yaşındaki sanatçı ikinci evliliğini 2002 yılında Ömer Durak ile yapmış ancak çift bir yıl sonra ayrılık kararı almıştı.

Haberin Devamı

Ebru Gündeş üçüncü evliliğini ise 2010 yılında Reza Zarrab ile yapmış, ikilinin 15 Ekim 2011’de Alara adında bir kız çocukları dünyaya gelmişti. Ebru Gündeş ile Reza Zarrab 2021 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı.

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir, Dubaide evlendi mi

12 YAŞ FARK!

Başından üç evlilik geçen Ebru Gündeş’in, 2023’ün Aralık ayında 37 yaşındaki Murat Özdemir ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Çiftin arasındaki 12 yaş fark ise gündem olmuştu.

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir, Dubaide evlendi mi

'EŞİNDEN BOŞANDIKTAN SONRA SEVGİLİ OLDULAR' İDDİASI

İki yıl önce arkadaş ortamında tanışan ve o dönem Selin Kabaklı ile evli olan Murat Özdemir’in eşinden boşanır boşanmaz Ebru Gündeş’e gönlünü kaptırdığı iddia edilmişti.

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir, Dubaide evlendi mi

DUBAİ'DE EVLENDİLER Mİ?

2022 Temmuz ayında eşinden boşanan üç çocuk babası ve Dubai merkezli yazılım ve savunma sanayiye hizmet veren bir şirketin sahibi olan Murat Özdemir ile kızı Alara’nın eğitimi için Dubai’de yaşayan ve konserleri için sık sık Türkiye’ye gidip gelen Ebru Gündeş’in Dubai’de evlendiği öne sürüldü.

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir, Dubaide evlendi mi

Haberin Devamı

"EBRU GÜNDEŞ DÜNYAEVİNE GİRDİ"

Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, gazeteci Bilal Özcan’ın Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu. Ebru Gündeş’in iş insanı Murat Özdemir ile Dubai’de sessiz sedasız evlendiğini iddia eden Akay, ‘’Ebru Gündeş ve Murat Özdemir, Dubai’de evlendi. Ebru Gündeş dünyaevine girdi. Balayında ise çift Körfez Turu yapacak" ifadelerini kullandı.

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir, Dubaide evlendi mi

"BU EVLİLİK TEKLİFİNİ MURAT ÖZDEMİR YAPMIŞTI"

Akay ayrıca, Murat Özdemir’in Ebru Gündeş için Selin Kabaklı’ya boşanma davası açtığını ve anlaşmalı boşanma için baskı yaptığını da sözlerine ekledi. Onur Akay söz konusu iddiasıyla ilgili şunları kaydetti:

Bu magazin oyununu Murat Özdemir’in anlaşmalı boşanması ve Ebru Gündeş’in yuva yıkan bir kadın gibi görünmemesi için yaptılar. Rassan Khoshnaw Ebru Gündeş’e evlilik teklifi için Dubai’deki bir kral dairesini tutmuş, 1.8 milyon dolarlık tektaş yüzük almış ve İtalyan bir piyanistin melodileri eşliğindeki teklifte bulunmuş şeklinde haberler çıkmıştı. Aslında bu evlilik teklifini Murat Özdemir yapmıştı.