Cadde Ebru Polat: Tayland'daki de çocuk değil mi?

Ebru Polat: Tayland'daki de çocuk değil mi?

28.01.2023 - 09:34 | Son Güncellenme:

Tayland'dan çocuk evlat edinmek istediğini açıklayarak gündem olan Ebru Polat, Nişantaşı sokaklarında mehter takımı eşliğinde yürüdü. Açılıştan bir gün önce gittiği solaryumda yorgunluktan uyuyakaldığını için ikinci derece yanık olduğunu söyleyen 39 yaşındaki şarkıcı, çok konuşulan 'çocuk' açıklamasıyla ilgili eleştirilere cevap verdi.

Ebru Polat: Taylanddaki de çocuk değil mi

Ebru Polat, önceki gün kendi adını taşıyan güzellik merkezinin Nişantaşı şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Sokakta mehter takımı ile yürüyen şarkıcı, açılışa özel olarak yoldan geçen insanlara da hediye paketleri dağıttı.

Haberin Devamı

"MEHTERİ ÇOK SEVİYORUM"

Mehter takımı eşliğinde açılış yapmasının nedenini, "Mehter bizim geleneğimiz ve göreneğimizde var. Hayır ve uğur getireceğini umduğum, sevdiğim için böyle bir açılış yaptım" şeklinde açıklayan Polat, "Güzellik salonunda A'dan Z'ye hem erkek hem de kadınlar için her şey var" dedi.

Ebru Polat: Taylanddaki de çocuk değil mi

İKİNCİ DERECE YANIKLA GELDİ

Açılışa gelmeden bir gün önce solaryuma gittiğini söyleyen şarkıcı, "Yorgunluktan solaryumda uyumuşum. O yüzden yandım. Açılışa ikinci derece yanıkla geldim ama işine yansan da yatsan da gelmek zorundasın" şeklinde konuştu.

Ebru Polat: Taylanddaki de çocuk değil mi

"DONDURMA SATARAK BAŞLADIM"

Meslek hayatında ticaretin yerinin ayrı olduğunu belirten Ebru Polat, ticareti çok sevdiğini söyledi.

Benim ticari zekam hep iyiydi, yedi yaşında dondurma sattım. Ticareti çok seviyorum, e ticaret sitemden de ürünlerimi Avrupa'ya da pazarlıyorum. İş hayatını çok seviyorum.

UFAK TEFEK, ÇEKİK GÖZLÜ BİR TAYLANDLI BEBEK

Haberin Devamı

Tayland'dan çocuk evlat edineceğini açıklaması gündem olan Ebru Polat, kendisini eleştirenlere yanıt verdi.

Maddi olarak her şeyi başardım, geriye bir çocuk kaldı. Bir evlat edinmek istiyorum, nasip olursa Tayland'dan bir çocuk evlat edineceğim. Çok tatlı bir bebeğim olsun istiyorum. Bazı köşe yazarları, 'Bana neden Tayland'dan evlat ediniyorsun?' dedi. Ben de onlara, 'Tayland'daki de çocuk değil mi?' diyorum. Ufak tefek, çekik gözlü bir Taylandlı bebek evlat edineceğim, çok tatlı oluyorlar. Bence çocuğun ve insanın dili, dini, ırkı olmaz, her çocuk sahiplenilir, o da bir çocuk.

Ebru Polat: Taylanddaki de çocuk değil mi

"AFRİKALI YA DA TÜRK OLSA NE FARK EDER?"

Tayland'a gidip evlat edinme yollarını araştıracağını dile getiren şarkıcı, "Özellikle yetimhanedeki bir çocuğu sahiplenmeyi, onu hayata katmayı çok istiyorum. 'Bana köpek mi sahipleniyorsun?' diyen oldu. Ben hayvansever bir insanım, barınaktan alıp evimde köpek besliyorum. Lafın bana denilmemesi lazım, herkes benim iyi kalbimi bilir, iyi de bir ebeveyn olacağımı biliyorum. Evlenmeyi ve çocuk yapmayı düşünmüyorum. Keşke çok param olsa 10 çocuk evlat edinsem. Çocuğu sahiplenmek en büyük sevap, Tayland'dan evlat edinsem ne sakıncası olacak ki. Çocuk Afrikalı ya da Türk olsa ne fark eder, çocuk çocuktur" açıklamasını yaptı.

Ebru Polat: Taylanddaki de çocuk değil mi