Cadde Eda Ece'nin depremzedelerle ilgili sözlerine tepki yağıyor!

Eda Ece'nin depremzedelerle ilgili sözlerine tepki yağıyor!

14.06.2023 - 10:57 | Son Güncellenme:

Katıldığı ödül töreninde Eda Ece'nin depremzedelerle ilgili sözleri büyük tepki çekti. Eda Ece konuşmasında deprem bölgesinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çıkan sonuca değinerek "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık" dedi.

Eda Ecenin depremzedelerle ilgili sözlerine tepki yağıyor

Dün akşam düzenlenen ödül töreni ünlü geçidine sahne oldu. Pek çok ünlü isim sahneye çıkarak ödülünü alırken oyuncu Eda Ece 'Yılın ELLE Kapak Kızı' ödülünü aldı.

Haberin Devamı

"BAŞKALARI YAPIYOR SANDILAR..."

Ödülünü almak için sahneye çıkan Ece'nin depremzedelerle ilgili söyledikleri tepki çekti. Ece, konuşmasında mayıs ayı seçimlerinde deprem bölgesindeki sandıklarda çıkan sonuca değinerek "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık" dedi.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Eda Ece'nin depremzedelerle ilgili söyledikleri kısa sürede Twitter gündemine oturdu. Ece'nin gülerek yaptığı konuşma büyük tepki çekti.

Eda Ecenin depremzedelerle ilgili sözlerine tepki yağıyor

EDA ECE'DEN YENİ AÇIKLAMA

Eda Ece ise gelen tepkiler üzeri bir açıklama daha yaptı. Eda Ece, "Linçci tayfa sandık şakama da bozulmuş. Ben kendim özgür bir birey olarak, kendi özgürlüğümü savunup başkasının özgürlüğünü savunmayacak zekada birisi değilim. İsteyen bardağa, isteyen tuzluğa oy verir. İsteyen Ahmet, isteyen Mehmet'e oy verir. Buna ben bir şey diyemem. Özgürlük sadece bana değil, herkese... Ben orada baştan sonra mizahi bir dili ele aldım. Eskiden Levent Kırca kafasında sabunla İSKİ'yi arıyordu da biz gülüyorduk... Fesatça, negatifçe bakmak linçi tayfanın işi. Ayrıca benim tek bir hassasiyetim. Benim kötü niyetle, kimsenin acısını travmasını tetiklemek gibi bir amacım yoktu." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

AK PARTİ'DEN SERT TEPKİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ'dan da Eda Ece'nin açıklamasına çok sert bir tepki geldi. Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bir şekilde ünlenmiş ve şahsi kalitesini sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayısıyla eşdeğer gören kişilerin yaptığı bazı açıklamalar, maalesef bilinçaltlarında topluma nasıl baktıklarını ortaya çıkarmaya devam ediyor.

“Deprem bölgesine biz yardım ettik ama sandıktan çıkan sonuca göre anlıyoruz ki onlar başkaları yardım etti sanmışlar” minvalinde yapılan seviyesiz ve nefret arka planlı açıklama, zehirli bir aklın tezahürüdür.

Şehirler yıkılmış, yürekler parçalanmış ve göz pınarları kurumuşken verilen mücadeleyi görmezden gelmek, milletin derdini ve talebini bilmeden “Benim gibi oy versin” beklentisiyle yardım etmek; zihninde milleti “Satılık” görmektir.

Haberin Devamı

“Satılık” olan, eline ödül tutuşturulunca ne yapacağını şaşırıp millete saldıranların “Oyunculuğudur”.

Sonucu kabullenin, zehir memba zihninizi ve aynı zehri saçan dilinizi milletimizden uzak tutun. Devletimiz her bir kurumuyla yaraları sarmaya, ihya ve inşa sürecini yürütmeye devam ediyor.

Siz gölge etmeyin başka ihsan istemez."