Cadde Eddie Redmayne Oscar'a damga vurdu. Peki Eddie redmayne kimdir?

Eddie Redmayne Oscar'a damga vurdu. Peki Eddie redmayne kimdir?

23.02.2015 - 20:29 | Son Güncellenme:

Eddie Redmayne en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı. Oscar ödül törenlerinden en iyi erkek oyuncu ödülünü The Theory of Everyting‘ (Her Şeyin Teorisi) filminde ünlü fizikçi Steohen Hawking’i canlandıran Eddie Redmayne kazandı. Hawking, twitter hesabından bir mesaj yayımlayadak oyuncu Eddie Redmayne’i tebrik etti.

Eddie Redmayne Oscara damga vurdu. Peki Eddie redmayne kimdir

Stephan Hawking, Theory of Everything filminde kendisini canlandıran Eddie Redmayne adlıoyuncuyu tebrik etti. Peki Eddie Redmayne kimdir?

Haberin Devamı

Oscar ödül törenlerinden en iyi erkek oyuncu ödülünü The Theory of Everyting‘ (Her Şeyin Teorisi) filminde ünlü fizikçi Stephen Hawking’i canlandıran Eddie Redmayne kazandı. Stephan Hawking, twitter hesabından bir mesaj yayımlayadak oyuncu Eddie Redmayne’i tebrik etti.Eddie Redmayne Oscar ödülünü ALS hastalığı ile mücadele eden herkese ithaf etti.

Eddie Redmayne Oscara damga vurdu. Peki Eddie redmayne kimdir

EDDİE REDMAYNE KİMDİR?

Eddie Redmayne ya da tam adıyla Edward John David Redmayne İngiliz aktör, şarkıcı ve modeldir. 1982 doğumlu olan Eddie Redmayne in My Week with Marilyn, Les Misérables, The Theory of Everything ve Jupiter Ascending filmlerinde rol almış ve bu rolü ile eleştirmenlerin beğenisi toplayıp bir de Oscar kazanmıştır. Tiyatro ve televizyon yapımlarında da rol alan Eddie Redmayne modellik kariyerinde de çeşitli dergilere poz vermişti.