Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

15.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Günlük şıklık

Haberin Devamı

Suwen, zarif tasarımlarıyla kadınlara önemli anlarında ayrıcalıklı bir yaşam tarzı sunuyor. İç ve ev giyimi, çorap, korse, mayo-bikini koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar geniş ürün yelpazesiyle marka iddialı bir şıklık vadediyor.

Doğanın içinden

Sıcak renklerden ilham alan Cacharel ‘İlkbahar-Yaz 21 Koleksiyonu’ çarpıcı bir stil sunuyor. ‘Uyanış ve Sonsuz Yansımalar’ mottosuyla uzun zamandır üzerinde çalışılan seçkiler, centilmenlerin rafine kimliğine vurgu yapıyor.

Sağlıklı seçim

Zade Vital Aspir Yağı, kilo kontrolünde önemli bir rol oynayarak metabolizmayı hızlandırmaya katkı sağlıyor. Hem beslenme rutininize hem de egzersiz programlarınıza eşlik eden Cold-Press Aspir Yağı, sağlıklı bir vücut için sizi harekete geçirmeye çağırıyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Spor tutkunlarına

Decathlon, Türkiye’de 38 mağazası ve online alışveriş sitesi decathlon.com.tr ile spor tutkusunu yaymaya devam ediyor. Fitness’dan koşuya, bisikletten kampçılığa, tenisten yüzmeye, yelkenden trekking’e kadar her spor dalıyla ilgili yüzlerce ekipmanı arasından babanıza uygun bir hediye seçebilirsiniz.

Leke düşmanı

Düzenli kullanımla birlikte etkisini kanıtlayan Biolog Leke Kremi, kışın kuruyan, lekelerle boğuşan ciltlerin imdadına yetişiyor. Ürün, içeriğinde bulunan papatya ekstresi ve meyan kökü ile cilde daha berrak ve aydınlık bir görünüm veriyor.