Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

22.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Masalsı koleksiyon

Haberin Devamı

LC Waikiki, özgün tasarım çizgisiyle ilham veren Şansım Adalı’yla özel bir koleksiyon için buluştu. ‘Sudi EtuzxLC Waikiki Koleksiyonu’ baharın coşkusunu ve enerjisini yansıtan tasarımlarıyla 45 farklı parçadan oluşurken, enerji veren renkleriyle tüm anları kutlama isteği yaratıyor.

Klasik tutkunlarına

Kendini en yaratıcı şekilde ifade edebileceğin mükemmel bir tuval niteliğindeki 501®, 20’nci yüzyılın ortalarından beri gençlik stilinin temelini oluşturuyor. Şık, günlük, dar, oversize veya özelleştirilmiş seçenekleriyle sadece Levi’s®’ın değil, modern modanın da kalbini temsil eden 501, herkes tarafından giyilebilecek bir silüete sahip.

Sağlıklı seçim

DeepFresh’in bebekler için geliştirdiği ürün serisi ‘Probiotics Doğal Bebek Şampuanı’ ve ‘Probiotics Doğal Yenidoğan Köpük Şampuanı’ içeriği sayesinde bebek cildine doğal ve sağlıklı bir dokunuş sunuyor. Ürün, hassas cilt bariyerini ilk günden itibaren korumaya yardımcı...

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Size özel yeni saç trendi

Schwarzkopf Professional’ın Essential Looks ekibi, yeni saç koleksiyonuyla 2021’e renk kattı. Royal Glory olarak adlandırılan bu sezonki koleksiyonun içinde Magical Whimsy, Back to Classics ve Artful Feeling olmak üzere üç yeni saç trendi bulunuyor.

Her tarza uygun

Montblanc, ‘Babalar Günü’ne özel hediye önerilerini beğeniye sundu. Klasik, yenilikçi ve spor görünümü bir arada sunan modern tarzda modellerden sevdiklerinizin zevkine göre seçim yapabilirsiniz. Özel tasarım kalem, cüzdan ve kartlıkların başrolde olduğu koleksiyon, farklı stillere hitap ediyor.