Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

05.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Doğal içerik

Haberin Devamı

Say Peace’in yüzde 100 doğal müslin kumaşlardan oluşan parçaları, rahatlık ve şıklık anlayışıyla yazı selamlıyor. Nefes alan, hafif ve sağlıklı dokudan oluşan koleksiyonda; etek ve bluzlardan takımlara, gündüz ve gece kullanıma uygun zamansız elbiselere, kimonolara kadar farklı alternatifler yer alıyor.

Her tarza!

Her stile uyum sağlayan model ve renk seçenekleriyle öne çıkan Atasun Optik, 2021’in trend güneş gözlükleriyle yazınızı renklendirmeye hazırlanıyor. Bu yaza damga vuracak modeller arasında çekik formlu, renkli kemik çerçeveli ve kahverengi desenli modeller öne çıkıyor.

Koruma kalkanı

Her zaman ‘temiz güzellik’ arayışının bir parçası olan NUXE, yepyeni bir NUXE Sun patentinin konusu, esterlerle birleşik karışım hazırladı. Yeni formüllerde sadece üç güneş koruyucudan oluşan özenli seçilmiş ürünler, UVA ve UVB ışınlarına karşı aynı etkili korumayı sunmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Hediye alternatifi

Atasay, Babalar Günü’ne özel seçili ürünlerde yüzde 40’a varan indirim yaptı. 7-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak kampanya, babasına özel bir hediye almak isteyenlerin ihtiyacına cevap veriyor. Koleksiyonda, zincirler, kadınlar kadar erkeklerin de şıklığını tamamlıyor.

Uyku konforu

Mağaza siparişlerini iki gün içinde teslim etme vaadi ve internet sitesi üzerinden yapılan uyku testiyle yüzde 100 rahatlık garantisi veren Lova Yatak, yurt içinde
120 gün değişim imkanıyla ücretsiz hizmet sunuyor. Seçkilerden Agua Wellness, Beyond Dream, Luxemburg gibi ürünlerde ise yüzde 60 indirim fırsatı devam ediyor.