Cadde Editörün seçtikleri...

Editörün seçtikleri...

16.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Düğün şıklığı

Haberin Devamı

Oleg Cassini, tarz sahibi kadınlara, ışıltılı bir dünyanın kapılarını aralamaya özel fiyatlarla devam ediyor. Kendi tarihinin en büyük indirimini duyuran markanın koleksiyonunda; en özel düğün gecelerinin başrolü gelinlikler, davetlerin ışıltılı görünümlerini yakalayan ve şıklığın kodlarını belirleyen abiye elbiseler yer alıyor.

Doğa dostu

Sonbahar 2021 Tommy Hilfiger çocuk giyim koleksiyonu, ‘The Explorer Club’ temasıyla dünyayı koruma mesajı veriyor. ABD’deki ünlü Appalachian dağlarında doğa yürüyüşleri ve keşiflerden ilham alınarak tasarlanan seçkiler, aidiyet ve huzur duygusunu benimsiyor.

Burcunuza göre

Ariş, özel günlere, mutlu anlara pırlanta ışıltısıyla eşlik ediyor. Burçlar kuşağı Zodyak’ın 12 burcunun sembolleri, ‘Ariş Zodyak Koleksiyonu’nun farklı tasarımlarında hayat buldu. Özelliklerini taşıdığınız burcunuzun sembolünün mücevhere dönüştüğü takılar, gökyüzündeki yıldızların mistik güçlerini hayatınıza taşıyacak.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Sağlıklı saçlar için....

Schwarzkopf Professional, saç bakım serisi Scalp Clinix’i geliştirdi. Hem saça hem de baş derisine bütünsel olarak bakım yapan ürün, ‘Microbiome Active Teknolojisi’yle sağlıklı bir baş derisi ile canlı görünen saçlar yaratıyor.

Koku tutkunlarına

Madame Coco Repertoire koleksiyonunda yer alan oda kokularıyla evinizin havasını sonbaharın naifliğiyle birleştirebilirsiniz. Çiçeksi kokuları ile Jasmin Çubuklu Oda Parfümü baharın çiçeklerini mekanınıza getirirken, Repertoire Amber Çubuklu Oda Parfümü kalıcı kokusuyla dikkat çekiyor.