Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

06.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Yeni yıl enerjisi

Haberin Devamı

Arzu Kaprol Sonbahar-Kış 22 Koleksiyonu, yaşam coşkusunu ve renklerin enerjisini yeni yıla taşıyor. Ekoseyle İspanyol paçaların, esnek denimlerle, deriyle kotonun kombinlendiği ceketlerin yer aldığı koleksiyonda, desenler, canlı renkler ve farklı form kullanımları yeni yıldan beklediğimiz tüm umutlara gönderme yapıyor.

Gökyüzüne dokunuş

Pandora, yepyeni ‘Moments’ koleksiyonuyla sevgi dolu hediyeler sunuyor. ‘Asimetrik Yıldız Klipsli Zincir Bileklik’ ışıltıyı yansıtırken, bilekliğin favori tamamlayıcıları Büyüteçli Yıldız Çift Sallantılı Charm, Ağaç ve Galaksi Ay Çift Sallantılı Charm ve Yıldız & Yeni Ay Charm üçlüsüyle bileğinde gökyüzünden gelen sihri görünümüne taşıyabilirsiniz.

Kış modası

Tommy Hilfiger ile kış sporları markası Rossignol’un iş birliği yaptığı ‘TommyXRossignol’ kapsül koleksiyonu, ikinci sezon ürünleriyle modaseverlere stil ve performans sunuyor. Erkek-kadın giyim ve aksesuarları içeren seçkiler, mevsimin vazgeçilmezi olmaya aday.

Haberin Devamı

Avantajlı alışveriş

Elle Shoes’ta ‘Süper İndirim Günleri’ başladı. Kadın-erkek koleksiyonunda içinizi ısıtacak sıcacık botlardan sokak ruhunu adımlara taşıyan postallara, zamansız sneaker’lardan trend yıldızlarına kadar ürünler müşterilerini bekliyor.

Editörün seçtikleri...

Yenilikçi ve inovaktif

Porland, evinizin her alanında hayatınızı kolaylaştıran inovatif ve yenilikçi ürünleri sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Mekanınızda kafelerdeki kadar profesyonel ve lezzetli içecekler hazırlamanız çay ve kahve presleriyle artık çok kolay.