Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

09.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Moda ve sanat

Haberin Devamı

Machka ve Uluslararası Konuk Sanatçı Programı Gate 27’nin kurucusu Melisa Tapan, iş birliğinden doğan couture koleksiyon, zamansız çizgileri sanatla buluşturdu. El işçiliği ile sınırlı sayıda üretilen bir seçkiler, çağdaş bir görsel şölene imza atıyor.

Bakışlar daha güçlü

Benefit, yeni ekstrem güçteki eyelinerlarıyla yepyeni bir boyuta geçiyor. Yeni ‘They’re Real! Extreme Precision Liner’ siyah ve kahverengi tonlarıyla hem belirgin hem doğal makyaj severlere hitap ederken, ultra ince fırça ucuyla çizgileri konuşturarak, bakışları özgürleştiriyor.

Işıltı iksiri

La Mer’in ikonik nemlendiricisi Crème de la Mer, doğal ışıltıyı cilt bariyerini yenileyerek ortaya çıkarıyor. Bu ultra zengin içeriklerden oluşan iyileştirici krem, La Mer’in yaratıcısı Dr. Max Huber’in geliştirdiği ve gücünü deniz yosunlarından aldığı bileşenle ‘Mucize iksir’ olarak tanımlanıyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Takviye şart!

Gıda alanında uzman tıp doktoru, diyetisyen, eczacı ve moleküler biyoloji uzmanlarıyla geliştirilen Vitafenix, yaşam kalitenizi artıracak beş ayrı bitkisel gıda takviyesi ürünleriyle sağlığınıza sinerjik bir etki yaratıyor. Vitafenix’in ana ürünlerini Angard, Brokolin, Cognizant, Serenita vegan kapsül ve Magna P saşe oluştuyor.

Rengini seç!

Flormar’ın en sevilen serilerinden Nail Enamel ve Pearly ojelerin yenilenen formülü ve kalın fırçasıyla oje deneyimi artık daha konforlu. İçeriğinde de revizyon, ürün renklerinin daha canlı görünmesini ve uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor.