Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

16.07.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Hayatın her alanında!

Haberin Devamı

Nine West, topuklu sandalet, terlik ve stiletto modellerini taş, ışıltı ve zincir detaylarıyla harmanlayarak adından söz ettiriyor. Gri, mavi, sarı, turuncu, siyah, lacivert ve metalik gri renkleriyle dikkat çeken modeller yaz kombinlerinin en ideal tamamlayıcısı oluyor. 

Kalite ve rahatlık

Dagi, 2022 İlkbahar/Yaz koleksiyonuyla hem tatil yerlerinde hem de şehirde yaz akşamları şıklığı yakalamak için geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Bikini, elbise, keten gömlek gibi hem kadınlar hem erkekler için şık parçaları barındıran seçkiler, günlük kombinler için de kullanışlı ve rahat parçalar sunuyor. 

Aydınlık cilt

Jeunesse, cilt bakım serisi Luminesce ile her yaşta genç görünmek ve hissetmek isteyenlere cildi nemlendirmeyle temizlemenin ötesinde alternatifler sunuyor. Cildinizin gençlik ışıltısı ve parlaklık kazanmasına yardımcı Luminesce Cilt Aydınlatıcı, yaz aylarında besleyiciliği sağlarken, cildinizin yenilenmesini de destekliyor. 

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Geçmişten ilham

Sundei Resort 2022 Koleksiyonu, ilhamını 1960’lar Puglia’sından alıyor. Koleksiyonun içindeki inci beyazı rengini, şehrin beyaz mimarisinden, onu tamamlayan pastel yeşil rengini ise bölgedeki bereketli asırlık zeytin ağaçlarından alıyor. Nefes alan, hafif ve doğal yumuşak kumaşlar, minimal formlarla şekilde buluyor.

Özel koleksiyon

Kütahya Porselen’in Karim Rashid imzalı koleksiyonu Skallop, amorf formu, renkleri ve elde yapılmış görüntüsüyle dikkat çekiyor. Antique White ve Coloured olmak üzere iki seriden oluşan Skallop, düz tabaktan peynir tabağına, çay fincanından kupa ve kaselere kadar farklı boylarda ürünleriyle yemeklerden kokteyllere davetlerin en güzel yerinde bulunuyor.