Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

06.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Starların tercihi

Haberin Devamı

Türkiye’de olduğu kadar global arenada da tasarımlarıyla beğeni toplayan Desa, 1972 markasıyla dünyaca ünlü yıldızların tercihi oluyor. Ünlü İtalyan şarkıcı ve söz yazarı Noemi, Donna Moder, Melissa Greta ve Greta Futura, Rasegna Stampa gibi yıldızlar Desa kombinleriyle objektiflere poz verdi.

Sportif koleksiyon

H&M Move, spor giyimin herkese ulaşmasını sağlamak ve tüm dünyayı ve herkesi harekete geçirmek için cesur bir misyona başlıyor. Seçkiler, tüm yetenek ve becerilere sahip Mover’ları rahat ve özgüvenli bir şekilde hareket etmeleri için destekleyecek şık koleksiyonu sunuyor.

Farklı zevklere

Bella Maison, farklı zevklere hitap eden yemek takımlarıyla kullanıcıları sofralarda farklı bir keşfe çıkarıyor. Sarı çiçekler ve mavinin farklı tonlarının uyumunun yansıtıldığı ‘Mabel Yemek Takımı’ ve ‘Adelina Kahvaltı Takımı’ ile kullanıcılar sofralarda yazın bitmek bilmeyen enerjisini yaşayacak.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Doğal görünüm

Söz konusu kaşlarınızsa, uzman sizsiniz! Bobbi Brown Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil ve Natural Brow Shaper ile tekniğinizi bir sonraki seviyeye taşıyabilirsiniz. Eğimli kenara ve hassas uca sahip bu çok yönlü tasarım, 12 saat kalıcılık ile doğal görünümle hayalinizdeki kaşlara kavuşturmaya yardımcı.

Mutfaktaki yardımcı

Arzum’un konfor, güvenlik ve fonksiyonelliği teknolojide birleştirdiği ‘Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’, geleneksel basınçlı pişirici devrini kapatıyor. Buharda pişirme, cam kapaklı kullanım seçenekleriyle oldukça geniş bir kullanım alanı yaratan ürün, tek tuşla çorbadan pilava, tencere yemeklerinden tandıra kadar birçok lezzeti hazırlayabiliyor.