Cadde Ekin Mert Daymaz panik oldu! 'Ben kimsenin elini tutmadım'

Ekin Mert Daymaz panik oldu! 'Ben kimsenin elini tutmadım'

10.06.2023 - 08:00 | Son Güncellenme:

Ekin Mert Daymaz, önceki gün yanında kız arkadaşları ile Etiler'deki bir mekan çıkışında görüntülendi. Elini tuttuğu kız arkadaşını hemen arabaya bindiren yakışıklı oyuncu, panik olmuş hali ile dikkat çekerken; basın mensuplarının "Hanımefendi sevgiliniz mi?" sorusuna verdiği cevapla da adından söz ettirdi.

Ekin Mert Daymaz panik oldu Ben kimsenin elini tutmadım

Ekin Mert Daymaz, önceki gün Etiler'de obektiflere takıldı. Gazetecileri fark edince hemen arabaya binmeye çalışan Daymaz, yanındaki elini tuttuğu kız arkadaşını hemen arabaya bindirdi.

Haberin Devamı

Kendisi de arabaya bineceği esnada kapıda Murat Dalkılıç'ı gören Daymaz, şarkıcıyla selamlaştı. Ünlü oyuncu, daha sonra iki kız arkadaşı ile birlikte mekandan uzaklaştı.

Ekin Mert Daymaz panik oldu Ben kimsenin elini tutmadım

"YANLIŞLIK OLMUŞTUR"

Etiler'deki başka bir mekanda duran Daymaz, gazetecilerin tekrar kendisini çekmesi ve "Hanımefendi sevgiliniz mi? Elini tutuyordunuz?" sorularına, "Ben kimsenin elini tutmadım. Yanlışlık olmuştur" dedi.

El ele görüntülenmekten kurtulamayan Ekin Mert Daymaz, hızlıca mekana girdi. 

Ekin Mert Daymaz panik oldu Ben kimsenin elini tutmadım


ÖPÜŞÜRKEN GÖRÜNTÜLENİNCE KIZDI

Öte yandan geçtiğimiz yıl, 17'nci kez düzenlenen Contemporary İstanbul'un partisine katılan oyuncu, baş başa oturduğu kız arkadaşı İpek Yazıcıoğlu ile öpüşürken görüntülenmişti. Önceki yıllarda Hande Erçel, Melisa Döngel ve Eliz Sakuçoğlu gibi isimlerle aşk yaşan Daymaz, patlayan flaşları görünce sinirlenmiş ve gafıyla şaşırtmıştı.

Ekin Mert Daymaz panik oldu Ben kimsenin elini tutmadım

Haberin Devamı

"İŞ Mİ BU YAPTIĞINIZ?"

Oturduğu yerden sinirli bir tavırla gazetecilerin yanına gelen Ekin Mert Daymaz, ''Şimdi bu yaptığınız iş mi? Neden haber vermeden çekiyorsunuz? Allah'tan yanımdaki öptüğüm kişi, benim kız arkadaşım'' diyerek agrasif tavırlar sergilemişti.

''PİŞMAN OLMAM''

Daha önce yaptığı "Esmerleri seviyorum ama hep sarışınlar denk geliyor" şeklindeki açıklamasıyla çok konuşulan ünlü oyuncu, bu sözler için pişman olup olmadığı sorulunca, "Benim pişmanlıklarım yok. Arkadaşlarımla konuşur gibi sizlerle de rahat konuşuyorum. Pişman olmam ben" demişti.

Ekin Mert Daymaz panik oldu Ben kimsenin elini tutmadım