Cadde Elon Musk yeni sevgilisi Natasha Bassett ile görüntülendi!

Elon Musk yeni sevgilisi Natasha Bassett ile görüntülendi!

31.05.2022 - 17:41 | Son Güncellenme:

SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, geçtiğimiz günlerde birçok kez adının geçtiği Amber Heard-Johnny Depp davasıyla ilgili konuşmuş; kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturmayı başarmıştı. Uzun bir ilişki geçmişine sahip olan ünlü isim, son olarak yeni kız arkadaşı Natasha Bassett ile birlikte Fransa'da bir otelde kameralara yansıdı. İşte detaylar...

Elon Musk yeni sevgilisi Natasha Bassett ile görüntülendi

Dünyanın en zengin insanı olan, Tesla ve SpaceX şirketlerinin sahibi ABD’li milyarder Elon Musk'ın, özel hayatında parterlerine pek de iyi davranmadığı ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Üç yıl birlikte olduğu Kanadalı şarkıcı Grimes’ten Mayıs 2020’de bir oğlu olan Musk, oğlunun adını “X AE A-12” koymuştu. Oğullarının “X” diye anıldığını belirtmelerinin ardından eski çift, taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen kızlarına da “Exa Dark Sideræl” adını koyduklarını duyurmuştu.

Şarkıcı 2021’de doğan kızına kısaca “Y” diye hitap ettiğini belirtirken, bu adı, “Yüzüklerin Efendisi” film serisinin ünlü karakteri Galadriel’den esinlenerek seçtiklerini söylemişti.

Y, Grimes’in 2’nci, Elon Musk’ın ise 8’inci çocuğu. Musk’ın üniversite yıllarında parasızken aşk yaşadığı ilk eşi Justine’den 17 yaşındaki ikizleri ve 16 yaşındaki üçüzleri bulunuyor.

Elon Musk yeni sevgilisi Natasha Bassett ile görüntülendi

KİMLİĞİNİ KAYBETTİĞİNİ SÖYLEDİ

Musk tek “geleneksel” ilişkisini Justine ile yaşamıştı. Basına yaptığı açıklamalarda maddi sorunlar yaşarken çok mutlu olduklarını belirten Justine, eski eşinin hırsları ve işkolikliği nedeniyle kendini onun gölgesinde hissettiğini ve kimliğini kaybettiğini söylemişti.

Haberin Devamı

Musk’ın alfa (lider karakteri) olduğunu belirten Justine, şöyle konuşmuştu:

Büyük kavgalar ettik. ‘Ben senin eşinim çalışanın değilim!’ diye bağırırdım, o da ‘Çalışanım olsaydın seni kovardım!’ derdi. Sonunda kendimi ezilmiş hissettim. Kendime güvenim sarsıldı.

İKİ KERE EVLENDİLER

Elon Musk, ilk eşi Justine ile milyonlarca dolarlık boşanmalarının kesinleşmesinden sadece 6 hafta sonra, kendisinden 15 yaş küçük İngiliz aktris Talulah Riley ile evlenmişti.

Ünlü isim, 2 yıl sonra boşandığı Riley ile 2013’te tekrar evlense de ilişkiyi yürütememiş ve 2016’da yine boşanmışlardı. Riley’nin bu boşanmadan 20 milyon sterlin elde ettiği iddia edilmişti.

Elon Musk yeni sevgilisi Natasha Bassett ile görüntülendi

"GERÇEKTEN AŞIKTIM"

2016’nın sonlarında ise Musk, aktör Johnny Depp’in eski eşi, oyuncu Amber Heard ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Heard’den bir yıl sonra ayrılan Musk, “Gerçekten aşıktım ve kalbimi çok acıttı” itirafında bulunmuştu.

MUSK'IN GÖLGESİNDE KALDIĞINI AÇIKLADI

Elon Musk 2018’de şarkıcı Grimes ile Twitter’da yapay zekâ hakkında paylaşılan bir şaka aracılığıyla tanışmıştı. Genellikle bilim kurgu temaları içeren müziğiyle dikkat çeken Grimes’a, ışık hızının bilimsel sembolü olan “C” ile hitap eden Musk, bu ilişkisinin “sıra dışılığıyla” pek çok kez gündeme gelmişti.

Musk, geçen yıl Grimes ile ayrıldıklarında farklı yerlerde yaşama zorunluluğunun ilişkiyi etkilediğini iddia etmişti; ama Grimes, Musk’ın gölgesinde kaldığını söylemişti. Milyarderle tanışmadan önce zaten başarılı bir sanatçı olduğunu belirten Grimes, ilişkisinde zengin bir adamın “yan parçası” konumuna düşürüldüğünü açıklamıştı.

Haberin Devamı

"ONU BU KADAR PARLAK YAPAN DA BU"

Elon Musk’ın yakın arkadaşları, geçen yıl iş insanının açıkladığı “Asperger Sendromu” nedeniyle alışılmışın dışında kararlar vermiş olabileceğine dikkati çekerek, “Elon başkaları gibi düşünmüyor, onu bu kadar parlak yapan da bu” demişti. Musk’ın yakın çevresi, onun asla sakinleşmeyeceğine ve sıra dışı kararlar almaya devam edeceğine inandıklarını da belirtmişti.

YENİ SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Elon Musk, tüm bunların ardından yeni kız arkadaşı Avustralyalı aktris Natasha Bassett ile milyarderler cenneti St Tropez'de sade bir öğle yemeği yerken objektiflere yansıdı.

50 yaşındaki Musk ve 27 yaşındaki Bassett odaların geceliği 1.300 doları aşan Cheval Blanc otelinde yemek yerken görüldü.

Haberin Devamı

Garsonlar etraflarında dolaşırken çift, patates kızartması yiyerek sohbet etti. İkili, daha sonra sahildeki diğer insanların arasından geçerek el ele yürüdü.

Elon Musk yeni sevgilisi Natasha Bassett ile görüntülendi

TARZIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Musk'ın şimdiye kadarki en genç kız arkadaşı Bassett, 698 dolarlık, ünlü bir markaya ait elbisesi, gümüş rengi sandaletleri ve kombinine uyumlu çantasıyla oldukça zarif görünüyordu. Musk ise, koyu gri bir tişört, siyah kot pantolon ve siyah deri çizmeleriyle hava şartlarına göre daha uyumsuzdu.

Çiftin bu yılın Şubat ayında Los Angeles'ta Musk'ın özel jetinden inerken görüntülendiklerin dönemde aşk yaşamaya başladıkları konuşuluyor.

Musk, geçtiğimiz Eylüy ayında Grimes'dan ayrıldığından beri Bassett; geçen hafta Musk'ın annesi Maye'in de konuk olduğu Cannes dahil olmak üzere, birçok etkinliğe katıldı.

Elon Musk yeni sevgilisi Natasha Bassett ile görüntülendi

AMBER HEARD-JOHNNY DEPP YORUMU

Öte yandan Elon Musk, eski sevgilisi Amber Heard ve Johnny Depp arasındaki duruşmaların bitip, kararın jüriye bırakılmasının ardından geçtiğimiz günlerde ikili hakkında konuşarak, sessizliğini bozmuştu.

Haberin Devamı

Musk; Cuma günü MIT araştırma bilimcisi ve podcast yayıncısı Lex Fridman'ın, "Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki davadan çıkarımlarım: 1- Şöhret, (bazıları için) fena bir uyuşturucudur. 2- Psikiyatristler ve avukatların becerileri, büyük ölçüde değişiyor. 3- Milyonlarca insana yalan söylemek, bazı insanların yapabileceği bir şeydir. 4- Aşk karışık olabilir. 5- Büyük bir bardak alkol" ifadelerini içeren bir tweetine cevap vererek, şöyle yazmıştı:

Umarım ikisi de hayatlarına devam eder. En iyi dönemlerinde olduklarında ikisi de inanılmaz insanlar.

Davada daha önce birçok kez adı geçen Musk'ın ifade vermeye geleceği söylentileri yayılsa da, sonrasında ünlü ismin davaya karışmayacağı ortaya çıkmıştı.