Cadde Erdal Beşikçioğlu: Kızımı çocuk işçi olarak çalıştırdık!

Erdal Beşikçioğlu: Kızımı çocuk işçi olarak çalıştırdık!

07.12.2023 - 07:35 | Son Güncellenme:

'Behzat Ç.' dizisiyle hafızalarda yer eden Erdal Beşikçioğlu, kızı Derin Beşikçioğlu (22) ile 'Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç Hikayesi'nde' birlikte kamera karşısına geçti. Dizinin ikinci sezon galasına katılan baba kız, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Erdal Beşikçioğlu: Kızımı çocuk işçi olarak çalıştırdık

Dijital platformda yayınlanan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin ikinci sezonu için Beyoğlu'nda bir mekanda gala düzenlendi. Dizinin oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Evliya Aykan, Burak Dakak, Derin Beşikçioğlu, Önder Selen, Alper Kut, Selen Öztürk, Devrim Yakut ve Güven Kıraç galaya katıldı.

Haberin Devamı

"BENİMLE BİRLİKTE İLERLEMEYİ KABUL ETTİ"

Gösterim öncesi kızı Derin Beşikçioğlu ile sorulara yanıt veren Erdal Beşikçioğlu, "Kızım bana tiyatro okumak istediğini söyledi. Yurt dışındaki sınavlara girdi ve kazandı. Sonra okulu bitirdi ve 'Ne yapacağız Türkiye'de?' diye bana sordu. 'Benimle birlikte ilerlemek ister misin?' diye sordum, o da kabul etti. İlk projesini benimle yaptı ve ardından başka projeleri de oldu" dedi.

Erdal Beşikçioğlu: Kızımı çocuk işçi olarak çalıştırdık

"DÜŞECEKSEM DE KENDİM DÜŞMEK İSTEDİM"

Derin Beşikçioğlu ise "Bir şey başaracaksam Derin olarak hep başarmaya çalıştım. Ailemin adını kullanarak bir yerlere gelmek istemedim açıkçası. Babamın yardımı tabii ki var ama onun beni bir işe sokmasını istemedim. Yeteneğimle ön plana çıkmak istedim, düşeceksem de ben düşmek istedim" ifadelerini kullandı.

Erdal Beşikçioğlu: Kızımı çocuk işçi olarak çalıştırdık

Haberin Devamı

"KANTİNDE ÇALIŞTI, BİLET SATTI, VESTİYERLİK YAPTI"

Kızının çocukluğundan beri çalıştığını dile getiren Erdal Beşikçioğlu, "Biz onu çocuk işçi olarak çalıştırdık. Kantinde çalıştı, bilet sattı, vestiyerlik yaptı, yer de gösterdi. Hâlâ da yapıyor bu işleri. Çalışıyor yani ama şimdi bir seviye üste çıktı ve oyunculuk yapmaya başladı. Bazen birlikte çalıştığımız projelerde kızım olduğu için hunharca davrandığım oldu. Kızmadım ama bir şeyleri söylerken kızım olduğu için daha rahat konuştuğum zamanlar oldu" açıklamasını yaptı.

Erdal Beşikçioğlu: Kızımı çocuk işçi olarak çalıştırdık