Ersin Süzer

Ersin Süzer

esuzer26@gmail.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Bodrum’da buz yatağında güneşleniyorlar



Bianca Beach’te, güneşte terletmeyen yataktan serinleten spreylere, buz şiltelerinden Balili masözden özel terapiye kadar lüks namına her şey var. Merak edenlere duyurulur


Bardakçı Koyu’nda hizmet veren Bianca Beach, şaşırtıcı detaylarıyla dikkat çekiyor. Malum yaz, aracınız güneşten kavrulmasın diye hemen özel bir kılıfla kapatılıyor. Giriş ücreti 50 TL. Bunun 30 TL’si ile içeride harcama yapabiliyorsunuz. İçeride hiç para ve kredi kartı kullanmıyorsunuz. Çünkü girişte “tom” dedikleri saat gibi bir şeyi kolunuza takıyorlar ve sudan etkilenmeyen bu alete paranızı yüklüyorsunuz. Sürekli olarak soğuk havlu servisi var. Şezlonglar çoktan tarih oldu. Bianca’da şezlong yerine İtalya’dan getirilen yataklar var. Bu yataklar terlemeyi önlüyor. Duyduğuma göre tanesi bin euro’ymuş. Güneşten bunalanlara soğutulmuş ferahlatıcı spreyler de dağıtılıyor. Balili masözler ayağınıza kadar gelip siz güneşlenirken masaj terapisi uyguluyorlar. 20 kişilik özel tekneyle Bodrum Marina ve çevre otellerden ücretsiz servis yapıyorlar. Bir de buz yatağı servisleri var. Çok mu bunaldınız, incecik bir buz yatağı geliyor. Yatağınızın üstüne koyuluyor, üzerine havlunuzu atıp serinliyorsunuz. Bu arada Bianca’da 17 Temmuz’da Kenan Doğulu, 24 Temmuz’da ise Ajda Pekkan sahne alacak. Tatilcilere duyurulur.

Mezzaluna Alaçatı
Türkiye’nin ilk İtalyan lokantalarından Mezzaluna’da değişim rüzgarları esiyor. Lokanta, Alaçatı şubesiyle bulunduğu bölgenin dokusuna uygun bir tasarımla hizmet vermeye başlamış.
Ghetto’da kebap üstü caz keyfi
“Kebap ve caz ne alaka?” diyenleri duyar gibiyim. Beyoğlu’ndaki Ghetto’nun teras katında hizmet veren Peymane’ye uğrayın. Ben denedim beğendim.
Nişantaşı’nın Mama’sı da oldu
Nişantaşı’nın Mama’sı geçen haftadan itibaren hizmet vermeye başladı. Mekan, Abdi İpekçi Caddesi’nde, eski Leea’nın yerinde.
Chocolate Bağdat Caddesi’nde
Chocolate’ın ortaklarından Oğuz Kayhan’la buluştum. Mekanın yeni şubesinin önümüzdeki hafta Bağdat Caddesi’nde açılacağı müjdesini verdi.


Alman likörü
Jagermeister, Çeşme’de trend oldu. 70 çeşit bitki ve baharattan elde ediliyor Hazmı kolaylaştırıcı etkisiyle ünlü. Bitkiler ve baharatlar iki-üç gün boyunca suda ıslatılıyor. Daha sonra karışım süzülüp bir yıla yakın bir süre meşe fıçılarda bekletiliyor. Sürenin sonunda tekrar süzülen içki şeker, karamel, alkol ve suyla karıştırılıyor.
Tekrar süzülüp şişeleniyor.