Ersin Süzer

Ersin Süzer

esuzer26@gmail.com

Tüm Yazıları

Sahnede bir Panda var, az sonra sahneye çıkacak grubun simgesiymiş. Swiss Otel’inin içindeki Chalet’in bahçesindeyiz. Mash-up larıyla gündeme gelen Pandemi grubu perşembe günleri burada çıkıyor. Sahnedeki enerjilerini sevdim. Chalet menüsü tam da bahçeye uygun rahat piknikte gibi hissediyorsunuz.

Her gün 3 bin kişi yemek yiyor

Alabildiğine Dolmabahçe....

Chalet’den sonra otelin rooftop’ındaki 16 Roof’ta geceye devam ettik. Buradaki manzarası görülmeye değer. Seyre doyamıyor insan. Yemek burada asya üzerine kurulmuş. Gece ise kulübe dönüyor. Gece kulübü olmasına rağmen üst düzey servis alıyorsunuz.

Haberin Devamı

Her gün 3 bin kişi yemek yiyor

Swiss’in en büyük özelliği manzarası, konumu itibariyle Boğazı ve köprüyü öyle bir açıyla görünüyorsunuz. Fazla panaromik.

Her gün 3 bin kişi yemek yiyor

Soner Kesgin, 19 yaşında bu yana yurt dışındaki otellerin mutfağındaymış. Memleket hasreti onu Swiss’e getirmiş. Bir yıla yakındır da tüm otelin restoranları ona emanet. Yemek yapmaya Fransız mutfağıyla başlayınca, bu mutfak favorisi olmuş Fransız mutfağını dünyadaki tüm mutfaklar arasında en tepeyi koyuyor. 150 kişilik mutfak ekibiyle kahvaltı dahil 3 bin kişiye yemek hazırlıyor.

Her gün 3 bin kişi yemek yiyor

Kurna Köyü’nde kahvaltı

İstanbul’da 80 haneli bir köy, Pendik’e bağlı Kurna Köyü bugünlerde kahvaltıcılarıyla ilgi görüyor. Geçtiğimiz Pazar günü Kurna Köyü’ndeydik. Köyün için o kadar kalabalıktı ki, arabayı bir evin bahçesine park etmek zorunda kaldık. Nar Ağacı’na giriş yaptık, iyi ki yapmışız. Masaya öyle bir kahvaltı getirdiler ki sadece kendi bahçelerinde yetiştirdikleri domates, biber ve salatalık için bile tekrar gidebiliriz. Unutmuşuz bahçe sebzelerin tadını.

Her gün 3 bin kişi yemek yiyor

Karı-koca işletiyorlar

Bilgem ve Hüseyin Kaya ikisi de Kurna Köy’lü, 2017’de açmışlar burayı. Kendi çaplarında bir de köyün müzesini kurmuşlar.

Köyde; Meşe Yaprağı, Hurma Dalı ve Çınaraltı adında üç kahvaltıcı daha var. Böyle giderse köyün adı Kahvaltı Köy diye anılmaya başlar. Bu arada kahvaltı iki kişi 290 TL.

Her gün 3 bin kişi yemek yiyor

Sirkeci’deki Hocapaşalı Sokağı

Sirkeci’de bu sokak tam bir et cenneti, kebap da var, döner de, köfte de... Hepsi de yıllanmış mekanlar. Filibe Köftecisi ve Şehzade Cağ Kebabı sakın es geçmeyin.

Haberin Devamı

21 yaş mı olsa?

Biz mi yaşlandık, gece dışarı çıkanlar mı çok genç? Ne zaman gece dışarı çıkılsa bu soruları soruyorum, yaşları çok ufak değil mi?

*Evet gece eğlenen yaş ortalaması çok düşük. İnsan bakınca 18 yaş üzeri olduklarına inanası gelmiyor. Acaba gece kulübüne giriş yaşı 21 mi olsa? Ne derseniz?