Cadde Esin Çepni: Sevdiğim adama 'yara bandı' deyip onu üzmenize gönlüm razı gelmez!

Esin Çepni: Sevdiğim adama 'yara bandı' deyip onu üzmenize gönlüm razı gelmez!

19.12.2023 - 12:03 | Son Güncellenme:

Fenomen Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını iddia ettiği görüntüleri, "Siz de görün istiyorum" diyerek sosyal medya hesabından ifşa etmişti. Olayın ardından boşanan ikiliden Çepni, yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü isim, son olarak yeni sevgilisiyle ilgili eleştirilere verdiği yanıtla gündeme geldi.

Esin Çepni: Sevdiğim adama yara bandı deyip onu üzmenize gönlüm razı gelmez

Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı, geçtiğimiz haftalarda 'ihanet' haberleriyle gündem olmuştu. Eşi Bilal Hancı'nın gece kulübünde bir kadınla öpüşürken çekilen görüntüsünü paylaşan Esin Çepni, gözyaşlarına boğulmuştu.

Haberin Devamı

"BEN NE YAPAYIM SİZ SÖYLEYİN"

İki yıllık eşinin ihanetiyle sarsıldığını belirten Çepni, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum. Ulu orta yapılan ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim, isterseniz beni yargılayın. Gizli saklı yapmak bir yana dursun, göz göze dudak dudağa şarkılar söyleyecek kadar aşağılıklarmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim. Ben ne yapayım siz söyleyin.

Esin Çepni: Sevdiğim adama yara bandı deyip onu üzmenize gönlüm razı gelmez

AŞKINI İLAN ETTİ

Yaşananların ardından Hancı ile boşanma süreci sonuçlanan Çepni, geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Sevgilisiyle romantik karelerini paylaşan ünlü isim, aşkını herkese ilan etmişti.

Esin Çepni: Sevdiğim adama yara bandı deyip onu üzmenize gönlüm razı gelmez

"HİÇ AŞIK OLMAMIŞ GİBİSİNİZ"

Çepni, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yeni sevgilisiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi. Ünlü isim, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Hiç aşık olmamış gibisiniz. Hiçbir yoruma cevap vermeyeceğim, her söylenene saygı duyup susacağım ama sevdiğim adam için 'yara bandı' deyip onu üzmenize gönlüm razı gelmez. Evet çok kısa sürede oldu, sanılanın aksine öncesi yoktu ve inanır mısınız paylaşılan görüntüler bizim birlikteliğimizin ikinci fiziki günüydü ama sanki ilk andan itibaren sanki hep varmış gibi sahiplendik birbirimizi. Aşk da böyle bir şey değil miydi? Sonu ne olur zaman gösterir ama bu zaman içinde onu üzecek bir şey olmasına müsaade etmeyeceğim.