Cadde Eski eşler yeniden birlikte mi? Hamdi Alkan'dan Canan Hoşgör açıklaması

Eski eşler yeniden birlikte mi? Hamdi Alkan'dan Canan Hoşgör açıklaması

16.11.2023 - 10:19 | Son Güncellenme:

Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan, 2006-2012 yılları arasında evli kaldığı Canan Hoşgör'le ilişkisinden dünyaya gelen kızı Ayşe Alkan ile önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Selen Görgüzel'le sekiz yıllık evliliği tek celsede biten Hamdi Alkan, eski eşi ile tekrar birliktelik yaşayacağı idiasına da açıklık getirdi.

Eski eşler yeniden birlikte mi Hamdi  Alkandan Canan Hoşgör açıklaması

Nişantaşı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hamdi Alkan, "Türk tarihi ve geçmişimizle ilgili eserlere merakım var. Arada buraya gelip (eski eserler satan dükkan) gücüm yettiğince koleksiyonuma yeni parçalar eklemeye çalışıyorum. İmzalı kitaplar, oyuncaklar, Türk resim sanatı ile ilgili eserler, kitap, kalem, tesbih gibi birçok eserler var koleksiyonumda. Jilet koleksiyonum bile var" dedi.

Haberin Devamı

"MÜZE HAYALİM VAR"

Eserlerini müze kurarak sergileme isteğinin olduğunu belirten ünlü yönetmen, "Öyle bir düşüncem var, umarım bu hayalimi gerçekleştirebilirim" şeklinde konuştu.

Eski eşler yeniden birlikte mi Hamdi  Alkandan Canan Hoşgör açıklaması

"ANNEM OYUNCULUĞU BIRAKTI"

Hamdi Alkan'ın kızı Ayşe Alkan, "Siz neler yapıyorsunuz?" sorusuna, "Üniversiteye hazırlanıyorum, mesleki anlamda animasyon ve yazarlıkla ilgileniyorum. Babamın izinden giderek oyunculuk tecrübesi de yaşamak istiyorum. Tiyatro çok hoşuma gidiyor" cevabını verdi.

"Anneniz neler yapıyor?" sorusu üzerine Ayşe Alkan, "Oyunculuk konusunda bir şey yapmıyor şu an. Bıraktı sayılır" ifadelerini kullandı. Araya giren Hamdi Alkan ise "Biz devam ediyoruz ama" dedi.

Eski eşler yeniden birlikte mi Hamdi  Alkandan Canan Hoşgör açıklaması

"CANAN HANIM'IN ÇOK GÜZEL GİDEN BİR İLİŞKİSİ VAR"

Haberin Devamı

"Geçtiğimiz aylarda eski eşiniz Canan Hanım'la tekrar birliktelik yaşayacağınıza dair haberler çıkmıştı. Böyle bir durum söz konusu mu?" sorusu yöneltilen Hamdi Alkan, "Böyle bir şey yok. Canan Hanım'ın çok güzel giden bir birlikteliği var, gayet mutlu hayatında. Ben kızlarımla ömrümün sonuna kadar birlikte olacağım" açıklamasını yaptı.

Eski eşler yeniden birlikte mi Hamdi  Alkandan Canan Hoşgör açıklaması