Cadde Eski eşten yardım çığlığı! 'Can güvenliğim yok'

Eski eşten yardım çığlığı! 'Can güvenliğim yok'

18.04.2023 - 08:12 | Son Güncellenme:

Eşi Zeynep Kadıoğlu'ndan geçtiğimiz ocak ayında boşanan oyuncu ve sunucu Okan Karacan, eski eşiyle ortak kurdukları yapım şirketinin çalışanları tarafından darp edildiğini iddia etmişti. Kadıoğlu ise "Sahte isimlerle beni taciz ediyor" diyerek Karacan'dan şikayetçi olmuştu. Aralarında sular durulmayan ikili, oyuncunun sosyal medya hesabından eşini tehdit etmesiyle bir kez daha karşı karşıya geldi.

Eski eşten yardım çığlığı Can güvenliğim yok

Oyuncu ve sunucu Okan Karacan, 2014'te dünyaevine girdiği eşi Zeynep Kadıoğlu'ndan geçtiğimiz ocak ayında ani bir kararla boşanma kararı almıştı. Geçtiğimiz haftalarda ise eski eliyle birlikte kurduğu yapım şirketine polislerle birlikte giden Karacan ve şirket çalışanları arasında arbede çıkmıştı.

Haberin Devamı

"ALACAKLARIMI VERMİYORLAR"

'2. Sayfa' programının haberine göre; Karacan, "Alacaklarımı bir senedir vermiyorlar. Telefonlarımı engellediler, bana yabancı madde kullanıyorsun diyerek şantaj yapıyorlar. Ben şeker hastası bir insanım, alkol almıyorum, yabancı madde kullanmıyorum" diye konuşmuştu.

Eski eşten yardım çığlığı Can güvenliğim yok

Şirkete girmeye çalışan Okan Karacan, personellerle arbede yaşayınca polisler araya girmişti. Karacan'ı aracına bindirerek karakolu gitmesi gerektiğini söyleyen güvenlik güçleri, "Gerekeni yapacağız" demişti.

"BEŞ KİŞİ ÜZERİME SALDIRDI"

Okan Karacan, sonrasında ise Levent’te karakol çıkışı görüntülenmişti. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Karacan, şu ifadeleri kullanmıştı:

Geçen sene bir şirket kurup film çekmiştik. Eşim Zeynep Hanım da o şirkette. Benim ödeme almam ile ilgili beni arayıp şirkete çağırdılar. Sonra da beş kişi üzerime saldırdı. Ben onları Allah’a havale ediyorum. Allah herkesi affetsin.

Eski eşten yardım çığlığı Can güvenliğim yok

"DARP RAPORU ALMAMI İSTEDİLER"

Haberin Devamı

"Ben onlardan şikayetçi oldum, onlar gelmediler ama ifadeye" diyen ünlü isim, "Beş kişi bir kişiye saldırmak ayıptır. Darp ettiler beni. Memur arkadaşlara ifademi verdim. Benden darp raporu da almamı istediler. Onları da halledeceğim" şeklinde konuşmuştu.

Oyuncu, ardından darp edildiği yapım şirketine gitmişti. Karacan, yapım şirketi önünde kendisini darp eden kişiler ile de yüzleşmiş ve; “Çekin arkadaşları da. Beni darp edenler onlar. Korkmayın çekin yüzlerini” demişti.

Eski eşten yardım çığlığı Can güvenliğim yok

"KORMAYIN, ÇEKİN!"

Darp ettiği kişiler ise “Bizi sakın çekmeyin. Biz olayda yokuz. Çekmeyin” diyerek bağırmıştı. Bunun üzerine Okan Karacan, “Korkmayın çekin. Bakın ışıkları kapatıp gitmiş diğerleri. Normalde ifade vermeye gitmeleri lazımdı. Çekin beni darp edenleri” dedikten sonra evinin yolunu tutmuştu.

Eski eşten yardım çığlığı Can güvenliğim yok

"GELİYORUM ZEYNEP, KAPIYA ÇIK!"

Sürekli karakolluk ve adliyelik olan, aralarında suların durulmadığı Okan Karacan-Zeynep Kadıoğlu ikilisi; tüm bunların ardından bir kez daha karşı karşıya geldi.

Eski eşten yardım çığlığı Can güvenliğim yok

Yaşananların ardından eski eşini, kayınvalidesi Emine Kadıoğlu’nu ve baldızı Zerrin Kadıoğlu’nu darp ettiği için gözaltına alınan Karacan; serbest bırakıldıktan sonra, "Geliyorum Zeynep, kapıya çık... Çocukları alacağım" diyerek küfürler ettiği ve tehditler savurduğu bir videoyu Instagram'dan paylaştı.

Eski eşten yardım çığlığı Can güvenliğim yok

YETKİLİLERDEN YARDIM İSTEDİ

Haberin Devamı

Daha önce oyuncu hakkında "Sahte isimlerle beni taciz ediyor. ‘Tanışabilir miyiz?’ diyerek beni tuzağa düşürmeye çalışıyor" iddiasıyla suç duyurusunda bulunan Kadıoğlu ise “Can güvenliğim yok” notuyla yetkililerden yardım istedi.