Cadde Yapımcıdan Esra Sönmezer'e 'kilo ver' baskısı!

Yapımcıdan Esra Sönmezer'e 'kilo ver' baskısı!

07.04.2023 - 08:30 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, geçtiğimiz gün Beşiktaş'ta kameralara yansıdı. Renkli tarzıyla dikkat çeken ünlü isim, pandemi sonrası aldığı kilolardan bir türlü kurtulamadığını ve yapımcıların kendisine 'Kilo ver' uyarısında bulunduğunu anlattı.

Yapımcıdan Esra Sönmezere kilo ver baskısı

Geçtiğimiz sene Beşiktaş'ta objektiflere takılan Esra Sönmezer, tatil öncesi forma girmek için kliniğe yatma kararı aldığını açıklamıştı. Muhabirlerle konuşarak son dönemde aldığı kilolardan dolayı rahatsız olduğunu belirten ünlü isim, bir süredir diyet yaptığını ve 6 kilo verdiğini ifade ederek; şöyle konuşmuştu:

Haberin Devamı

Haziran'ın son haftası Bodrum’a gideceğim. Acilen kilo vermem lazım. Şimdiye kadar altı kilo verdim. Önümüzdeki hafta kliniğe yatacağım. İki haftada kilolara veda etmeyi hedefliyorum.

Yapımcıdan Esra Sönmezere kilo ver baskısı

Koronavirüs pandemisi döneminde kilosunu koruyamadığını ifade eden Esra Sönmezer, "Normal kilomun üzerine çıkmışım. 15 gün önce diyet programına başladım, üç kilo verdim. İdeal kiloma ulaşıncaya kadar aç kalmaya devam edeceğim” demişti.

"KAMERA BENİ SEVİYOR"

Oyuncu, “Kilonuz nedeniyle işinizle alakalı sorun yaşıyor musunuz?” sorusuna ise, “Çok büyük bir sorun yaşamıyorum. Kamera beni seviyor ve hiçbir zaman ekranlar beni olduğumdan fazla göstermiyor. Bu konuda çok avantajlıyım. 1.78 boyunda olmama rağmen ekranlarda ne çok uzun boylu duruyorum, ne de kilo alsam bile göstermiyorum” diye cevap vermişti.

Yapımcıdan Esra Sönmezere kilo ver baskısı

"DEPREMLER TÜM TÜRKİYE'Yİ ETKİLEDİ"

38 yaşındaki Sönmezer, son olarak geçtiğimiz gün yine Beşiktaş'ta görüntülendi. Renkli giyim tarzıyla dikkat çeken Esra Sönmezer, gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Depremler sonrası uzun bir süre evden çıkamadığını söyleyen Sönmezer, psikolojik olarak zor bir dönem geçirdiğini belirterek; "Depremler sadece o bölgeyi değil tüm Türkiye'yi etkiledi. Hepimiz ağır bir psikolojik dönemden geçtik. Hala o onlar gözümün önünden gitmiyor" diye konuştu.

Yapımcıdan Esra Sönmezere kilo ver baskısı

"HEDEFİM ESKİ FORMUMA KAVUŞMAK"

Pandemi sonrası aldığı kilolardan dolayı dert yanan Esra Sönmezer, yeniden diyete başladığını söyledi. Gittiği bir iş görüşmesinde yapımcının “Esra kilo vermen lazım” sözleri karşısında kötü hissettiğini anlatan güzel oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Kadın oyuncuların kilo baskısı yaşadıklarını duyuyordum. Benim de başıma geldi. Kendimi kötü hissettim ama bir anlamda da motive edici oldu. Şimdi diyete başladım. Hedefim eski formuma kavuşmak.