Cadde Eylülde Ataşehir'de müzik var!

Eylülde Ataşehir'de müzik var!

15.09.2017 - 08:08 | Son Güncellenme:

Sıla’dan Hadise’ye, Selda Bağcan’dan Koray Avcı’ya müziğin 14 dev ismi bu yıl 6.’sı düzenlenecek “Kardeş Kültürlerin Festivali” ile Ataşehir’de buluşacak. Müzikseverler, 7 gün boyunca Ataşehir’de müziğe doyacak.

Eylülde Ataşehirde müzik var

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenecek “Kardeş Kültürlerin Festivali” 19-26 Eylül arasında gerçekleşecek. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Konserlerimizi bu yıl mahallerimize taşıdık. Daha samimi, daha sıcak, daha da kaynaşarak konu komşu hep birlikte eğleneceğiz, hep birlikte nefes alacağız. Değerli komşularımız, müziklerini radyo ve televizyondan izleyip dinledikleri sanatçılarımızı neredeyse evlerinden canlı izleyecekler” dedi.

Haberin Devamı

Kardeş Kültürlerin Festivalinde, toplam 14 sanatçı Türk Müziği’nin birbirinden farklı türlerini Ataşehir’de sergileyecek. Festivalin bu yılki programı Sıla’nın sahne alacağı ilk gün konseriyle 19 Eylül Salı günü Barbaros Mahallesi Cumhuriyet Parkı’nda saat 20.00’da başlayacak. Sıla konserde yaklaşık 2 saat sahnede kalarak sevilen şarkıları seslendirecek.

Festival boyunca Sıla’dan Hadise’ye, Selda Bağcan’dan Koray Avcı’ya, Göksel’den İlkay Akkaya’ya, Ziynet Sali’den Ferhat Tunç’a, İlyas Yalçıntaş’tan Ayla Çelik’e, Niyazi Koyuncu’dan Mümin Sarıkaya’ya, Nurettin Bay’dan Onur Akın’a kadar müziğin her dalından usta isimler yedi ayrı mahallede müzikseverlerle buluşacak.

Açık havada gerçekleşecek konserlere İçerenköy Mahallesi - Selim Bey Sokak, Barbaros Mahallesi - Cumhuriyet Parkı, Mustafa Kemal Mahallesi - Deniz Gezmiş Parkı, Ferhatpaşa Mahallesi - Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı, Örnek Mahallesi - Sabit Pazar Alanı, Mevlana Mahallesi - Mevlana Caddesi, Kayışdağı Mahallesi - 80.Yıl Parkı olmak üzere yedi mekan ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

6. Kardeş Kültürler Festivali Programı:

19 Eylül Salı
Sıla
Yer: Doğu Ataşehir - Cumhuriyet Meydanı
20 Eylül Çarşamba
Ayla Çelik
Koray Avcı
Yer: Örnek Mahallesi - Sabit Pazar Alanı
21 Eylül Perşembe
İlyas Yalçıntaş
Ziynet Sali
Yer: Ferhatpaşa Mahallesi - Necmettin Erbakan Parkı
22 Eylül Cuma
Nurettin Bay
Göksel
Yer: Kayışdağı Mahallesi - 80. Yıl Cumhuriyet Parkı
23 Eylül Cumartesi
Mümin Sarıkaya
Hadise
Yer: Mevlana Mahallesi - Mevlana Caddesi
25 Eylül Pazartesi
Niyazi Koyuncu
Selda Bağcan
Yer: İçerenköy Mahallesi - Selim Bey Sokak