Cadde Ferhat Göçer: Avukatlar 'En az 10 bin dolar alırsın' dediler!

Ferhat Göçer: Avukatlar 'En az 10 bin dolar alırsın' dediler!

14.03.2024 - 16:36 | Son Güncellenme:

Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 'Kuru Otlar Üstüne' filminde, Ferhat Göçer'in 'Son Aşkım' adlı şarkısı izinsiz kullanılmıştı. Müzik eserlerinin teliflerini toplamakla yükümlü Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği'nin (MSG) başkanı olan Ferhat Göçer, yeni bir açıklamada bulundu.

Ferhat Göçer: Avukatlar En az 10 bin dolar alırsın dediler

76'ncı Cannes Film Festivali'nde Merve Dizdar’a En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandıran Kuru Otlar Üstüne filminde, MSG Başkanı olan Ferhat Göçer'in 'Son Aşkım' şarkısının izinsiz kullanıldığı ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

"TELEFON AÇSA SEVE SEVE VERİRDİM"

Ferhat Göçer, sosyal medya platformu X’te yaptığı paylaşımda, "Bir telefon açsa seve seve verirdim zaten" ifadelerini kullanmıştı.

Ferhat Göçer: Avukatlar En az 10 bin dolar alırsın dediler

"KAZANDIĞIM PARAYI 100 DOLAR 100 DOLAR DAĞITAYIM"

Sosyal medyada yeni bir açıklama yapan sanatçı, dava açmama kararını değiştirebileceğini belirtti.

Ya da diyorum ki bu zalım telefon açmazsa... Açalım davayı. Kazandığım paranın hepsini buradan 100 dolar 100 dolar size dağıtayım, yiyelim beraber. Sordum avukatlara. 'En az 10 bin dolar alırsın' dediler.

Ferhat Göçer: Avukatlar En az 10 bin dolar alırsın dediler

Kuru Otlar Üstüne; geçtiğimiz yılın en çok ses getiren filmlerinden olmuş, Nuri Bilge Ceylan imzası taşıyan yapımlar arasında en yüksek ilk gün açılışını gerçekleştirmişti.