Cadde Feride herkese tek tek veda etti... 'Camdaki Kız'da ağlatan bölüm!

Feride herkese tek tek veda etti... 'Camdaki Kız'da ağlatan bölüm!

29.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Perşembe günleri izleyiciyi ekranlara kilitleyen dizinin heyecanla dolu 63'üncü bölümü yayınlandı. İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 63'üncü bölüm özeti...

Feride herkese tek tek veda etti... Camdaki Kızda ağlatan bölüm

Selin CEYLAN / Milliyet.com.tr
Hayri bütün öfkesiyle konaktaydı. Hayri'yi karşılayan Feride, inanılmaz bir şiddetle karşısına geçti ve ne yaptığını sordu. Kısa bir tartışmadan sonra Muzo kapıya çıktı. Hayri ile karşı karşıya gelen Muzo dayanamayıp bağırmaya başladı. Sonrasında söylediklerine dayanamayan Muzo, Hayri'ye yumruk attı. Seslere gelen Rafet bey, bağırarak girişe geçti ve ne olduğunu sordu. Rafet'in geldiğini gören Feride ve Muzo, olayı kapatmaya çalıştı. Ama Selen durumdan artık daha da şüphelenmişti.

Haberin Devamı

'CAMDAKİ KIZ' SON BÖLÜM İÇİN...

Kalbi ne kadar Hayri'yi görmek olsa da Billur'la buluşacak olan Nalan, Billur gelene kadar Hayri'yle konuşmak için zaman yarattı.

SABAH GERGİNLİĞİ

Sedat, Nalan'la arabayken arayan 'Bilinmeyen Numara'dan gelen aramayla şüphelendi ve sesini duymak istediğini söyledi. Hoparlöre alan Nalan, numaranın cevap vermemesine takıldı ve arayan kişiyi Hayri zannederek, durumu çözeceğini söyledi.

Olanlar ve yaşanılanlara rağmen Rafet Bey Hayri'yi ofise davet etti ve onunla olan biteni konuşmak, derdini öğrenmek istedi. "Kimseden korkum yok" diyen Hayri, Nalan'ın mesajlarıyla duraksadı. Ve problemi başka şekilde anlattı. Durumu bambaşka anlatan Hayri'ye karşı Rafet Bey her türlü sorunda yanında olacağını belirtti. Rafet'in ofisinden çıkan Hayri, Sedat'la karşılaştı. Sedat'ın Hayri'yle boğaz boğaza gelmesiyle Rafet Bey durumu Sedat'a anlattı ve artık komple otelin başında olduğunu, onunla ilgilenmesi gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Feride herkese tek tek veda etti... Camdaki Kızda ağlatan bölüm

'BABANIZ HAKKINDA KONUŞMAK İSTİYORUM'

Nalan 'Babanız Hakkında Konuşmak İstiyorum' konulu bir telefon alır ve buluşmayı şoke içinde kabul etti. Kapıyı dinleyen Feride, telefonda kimin aradığını merak etti.. Konuyu değiştiren Nalan, Feride'nin planına ortak olmadı.

Yaptıklarından sonra Nalan, Hayri'ye hesap sordu ve vazgeçmesini istedi. Hayri her şeyin farkında olduğunu ve ömrünü önüne serdiğini söyledi. Nalan ne kadar 'yapamam' dese de, Hayri inanmadı. O sırada telefonu çalan Nalan, babası hakkında bir şeyler öğrenmek için daha da ümitlenmişti. Durumdan şüphelenen Hayri bir sürü soru sordu. Nalan da endişeli olduğunu anlattı. Hayri, Nalan'a onu yalnız bırakmayacağını söyledi. Nalan bir anlam çıkarmaması gerektiğini ve yanında olduğu için teşekkür ettiğini söyledi.

Kapıya dayanan Hayri yüzünden Billur'a kızan Nalan, Muzo sayesinde durumu atlattıklarını söyledi. Eve dönerken Muzo'yla karşılaşan Billur durumları bilen tek kişi olan Muzo'yla konuşarak içini döktü. Nalan hakkında durumları anlatınca Muzo senaryoyu kurdu. Yaşanan her şeyi tüm çıplaklığıyla anlattı. Şoke olan Billur'a da durumu anlattı. Ona bir fikir verdi.

Haberin Devamı

Nalan aslında yabancı bildiği babasıyla buluştu. Nalan, birkaç bir şey konuştuktan sonra kalkan babasının "Ne olursa olsun konuştuklarımızı Feride'ye anlatma" demesine takılsa da ona güvenmişti. Bütün durumu gören ve işiten Feride, göz yaşları içinde mekandan ayrıldı. O sırada konakta olan aile Nalan'ı merak etti ve ulaşamayınca Feride'yi aradı.

Feride herkese tek tek veda etti... Camdaki Kızda ağlatan bölüm

Masayaya katılan Feride, günah çıkarır gibi herkes hakkında bütün düşüncelerini aktardı. Herkesi duygulandırdı. Herkesle vedalaşırcasına konuşma yaptı. Herkes durumu inanılmaz garipsedi. Bu durumu fark etse de, Feride nasihatlarına devam etti. Ve herkesten haklarını istedi.

Babasının yakın arkadaşıyla buluştuğunu sanan Nalan, Feride'ye kafasında kurduğu bütün nedenleri sordu... Feride dayanamayıp bütün gerçekliğiyle durumu açıkladı ve "O benim kızıma tecavüz etti" dedi. Bunu duyan Nalan inanamadı ve bütün olay Feride'nin ağzından tüm gerçekliğiyle dinledi.

"ÜZÜLME İSTEDİM"

Haberin Devamı

Feride'nin anlattığı olayın karşında Nalan şoke oldu. Feride, "Olanları bilme, üzülme istedim" dedi. Pişmanlığı için af diledi. Ama ne yaparsa yapsın babasının annesine tecavüz ettiğini söylememesi için çok fazla direndiğini söyledi. Bu bedelini sadece kızının ödediğini söyledi. Hafize lafa atlayıp, Feride'nin bunu Nalan'ın iyiliği için yaptığını anlattı. Nalan'dan yaptığı her eziyet ve bütün eziyetler için af diledi.

Feride herkese tek tek veda etti... Camdaki Kızda ağlatan bölüm

"HAYATTA HİÇ KİMSE SENİN KADAR CANIMI ACITMADI"

Her şey koşulduktan sonra anne-kız arasında geçen tek konuşma Nalan'ın dudaklarından çıktı ve "Hayatta hiç kimse senin kadar canımı acıtmadı ama sen kadar kimseyi sevmedim" dedi. Bunun üzerine odalarına ayrılan Nalan ve Feride başka duygulara daldı. Feride af diledi, Nalan anlamayı... Feride şükür namazından sonra elindeki iki mektuptan birini Hafize'nin çantasına, birini Nalan'ın çantasına koydu. Sonra Muzo'yla karşılaştı salonda. Ona hafiflediğini ve bir sorun olmadığını söyledi. Nalan'ın hakkı olduğunu ve onun iyi biri olduğunu söyledi. Muzo, neden böyle şeyler söylediğini sordu Feride'ye ve "Temenni olarak say" cevabını aldı. Feride, Kızıyla vedalaştı, sevdi ve kendi canına kıydı. Sabah ilaçları Feride'nin elinde gören Hafize'nin ağzından tek bir kelime çıktı: Nalan!

Haberin Devamı

Nalan büyük bir korkuyla "Anne" koşarak Feride'nin odasına gitti. "Aç gözünü anne! Bir şeyin yoktu anneciğim, ne oldu" diyerek ağladı. Ama Feride çoktan gitmişti...