Cadde Fırat Tanış'tan takdir alan hareket! Oyununun gelirini deprem bölgesi için bağışlayacak

Fırat Tanış'tan takdir alan hareket! Oyununun gelirini deprem bölgesi için bağışlayacak

24.01.2024 - 07:15 | Son Güncellenme:

Fırat Tanış, 'Gelin Tanış Olalım' adlı oyunu için 500'üncü kez sahneye çıkacak. Ünlü isim, bu oyundan elde edilecek tüm geliri deprem bölgesinde kullanılması için UNICEF'e bağışlayacak. Levent’te görüntülenen Tanış, sekiz yıldır rol aldığı oyun hakkında konuşurken, 'tatil' sorusuna da dikkat çeken bir cevap verdi.

Fırat Tanıştan takdir alan hareket Oyununun gelirini deprem bölgesi için bağışlayacak

Son olarak 'Adım Farah' dizisinde rol alan Fırat Tanış, sekiz yıldır oynadığı müzikli oyun 'Gelin Tanış Olalım' için anlamlı bir özel gösterim gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 500’üncü kez sahneye çıkmaya hazırlanan oyundan bu özel geceden elde edilecek tüm gelirler deprem bölgesindeki çocuklar yararına kullanılmak üzere Unicef’e bağışlanacak.

Haberin Devamı

9 Şubat Cuma akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesinde seyircisiyle buluşacak olan 'Gelin Tanış Olalım'ın oyuncusu Fırat Tanış, önceki gün Levent’te objektiflere takıldı. ayaküstü gazetecilerle konuşarak 500’üncü oyun için oldukça heyecanlı olduğunu belirten ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Kolay kolay kimseye kısmet olacak bir şey değil. 500'üncü oyun için de özel bir gösterim hazırladık. Herkesi bekleriz. Mart ayında deprem bölgesinde olma durumum var. Onlara özel bir gösteri planlıyorum.

Fırat Tanıştan takdir alan hareket Oyununun gelirini deprem bölgesi için bağışlayacak

"GERÇEKTEN ŞAHANE BİR ŞEY"

Son dönemde tiyatroya olan ilgiyle alakalı sorulara oyuncu, "Gerçekten şahane bir şey bu. Bence bütün oyuncu arkadaşlarımın deneyimlemesi gerekiyor. En az 50 oyun oynamalılar. Tiyatroya bulaşmış birinin tiyatrodan kopması çok zor. Televizyon ekranlarında görmeye alıştığımız isimlerin tiyatroyu tercih etmeme sebebi endişe duymalarından kaynaklanıyor olabilir" şeklinde konuşan Tanış; "Çünkü tiyatrodaki disiplin, durum, anlayış, seyircinin gelişi vb. durumlar dizi setine benzemez, yanlış yaptığınızda televizyonda yayınlanmadan müdahale edebilirsiniz ama tiyatroda yanlış bir şey yaptığınızda rezil oluyorsunuz, buna rağmen yine de bu deneyimi yaşıyor olmaları gerekiyor" diyerek samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fırat Tanıştan takdir alan hareket Oyununun gelirini deprem bölgesi için bağışlayacak

"ÇOK SEVDİĞİM BİR KAMP ALANI VAR"

Muhabirlerin, "Yoğun tempoda tatil yapma fırsatınız oluyor mu?" sorusu karşısında oyuncu; "Ayvalık'da çok sevdiğim bir kamp alanı var. Yaklaşık 20 yıldır tatilimi orada yapmayı tercih ediyorum. Ucuzundan... Şaka bir yana artık oranın sahipleriyle aile gibi olduk. Onun etkisi de büyük. Bir yerin çok pahalı olması kaliteli olduğu anlamına gelmez. Çok tufaya düşmem o konuda. Bir keresinde Kaş'a bir günlük tatile gitmiştim, devamında kendimi 3 ay bir hamakta sallanırken buldum. Ben bu şekilde tatil yapmaktan hoşlanıyorum. Herkesin zevkleri ayrı tabii ki" yanıtını verdi.