Cadde Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar! 'Kendisi stilistim olur'

Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar! 'Kendisi stilistim olur'

25.03.2023 - 09:08 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sene yaptığı "Üç büyük aşk yaşadım" açıklamasıyla çok konuşulan şarkıcı ve oyuncu Keremcem, geçtiğimiz gün Akmerkez'de kameralara yansıdı. Yanında sarışın bir kadınla alışveriş merkezini gezen ünlü isim, flaşların patlamasıyla arkadaşından uzaklaşarak, gazetecilere açıklama yaptı.

Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar Kendisi stilistim olur

'Eylül' adını verdiği ilk albümü 2004 yılında çıkan, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra birçok dizi ve filmde rol alan 44 yaşındaki Keremcem, geçtiğimiz sene Beylikdüzü Marmara Park AVM'de gerçekleşen 'Kırmızı Koltuk Söyleşileri' programında, Seda Akgül’ün sorularını yanıtlamıştı.

Haberin Devamı

Aşık olacağı kadında ne aradığı sorusu üzerine çarpıcı bir açıklama yapan Keremcem, "Hiçbir kadını güzel diye sevmedim. Daha önceki birlikteliklerimde de bu böyle olmuştur. Aşık olmak için salt güzellik yetmez. Güzellik zaten hem göreceli bir kavramdır hem de bir bütündür. Dış güzellikle birlikte iç güzellik de gerekli" demişti.

Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar Kendisi stilistim olur

"ÜÇ BÜYÜK AŞK YAŞADIM"

Yakışıklı oyuncu, "Kaç kez âşık oldun?" sorusuna ise şu cevabı vermişti:

Sevilmeyi ve beğenilmeyi seviyorum. Hayatımda üç kez âşık oldum, üçü de üç yıl sürdü. 'Aşkın ömrü üç yıl' diyenler doğru söylüyor galiba. Aşkların bir süre sonra sevgiye evrilmesi gerek. Birlikte olan iki kişinin hayatlarının tamamen örtüşmemesi gerek. İki ayrı hayat ve kesişme noktaları gerek. Ayrı evlerde yaşamayı tercih edenlerin kendi hayatlarını korumaya çalıştığını düşünüyorum.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNİ GEZDİLER

45 yaşındaki ünlü isim, son olarak geçtiğimiz gün Akmerkez'de objektiflere takıldı. Sarışın bir kadın ile alışveriş merkezini gezen Keremcem, flaşların patlaması ile arkadaşından uzaklaştı.

Flaşların patlamasıyla birbirlerinden uzaklaştılar Kendisi stilistim olur

ARKADAŞI YÜZÜNÜ KAPATMAYA ÇALIŞTI

Yanındaki kadın arkadaşı basın mensupları fotoğraf almasın diye yüzünü dönerken, Keremcem; “Arkadaşlar kendisi benim stilistim olur. Öyle alışveriş yapmaya geldik” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

İkili, ardından alışveriş merkezinde gezmeye devam etti.