Cadde Fulya Zenginer oğlunu spaya götürdü! 'Milan'ın ilk yüzme deneyimi'

Fulya Zenginer oğlunu spaya götürdü! 'Milan'ın ilk yüzme deneyimi'

16.07.2022 - 16:40 | Son Güncellenme:

24 Mayıs'ta oğlu Milan'ı kucağına alarak ilk kez anne olan ünlü oyuncu Fulya Zenginer, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Son olarak oğlunu spaya götürdüğü anları yayınlayan Zenginer, takipçilerinin büyük ilgisiyle karşılaştı.

Fulya Zenginer oğlunu spaya götürdü Milanın ilk yüzme deneyimi

2008-2011 yılları arasında yayınlanan 'Küçük Kadınlar' dizisinde hayat verdiği 'Yeliz' karakteriyle şöhreti yakalayan Fulya Zenginer, üç yıl önce grafik sanatçısı Küntay Tarık Evren ile dünya evine girmişti. Mutlu birlikteliklerini bebekle taçlandıran ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda Milan adını verdikleri oğullarını kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Haberin Devamı

Fulya Zenginer oğlunu spaya götürdü Milanın ilk yüzme deneyimi

"15 SAATLİK ZORLU SÜREÇTEN SONRA GÜNEŞİMİZ DOĞDU"

Doğum sonrası oğlunun ayağının fotoğrafını, kalp emojisiyle birlikte paylaşan güzel oyuncu, gönderisine; "15 saatlik zorlu bir süreçten sonra sabah saatlerinde güneşimiz doğdu. Toparlanmaya çalışıyorum. Sevginizi ve dualarınızı hissediyorum" mesajını yazmıştı.

"KİME DAHA ÇOK BENZİYOR?' DİYECEKTİK AMA..."

Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran Fulya Zenginer, bebeğinin yüzünü gizlememişti. Oğlu ve eşiyle birlikte kayınvalidesinin objektifine poz veren ünlü isim, "Kime daha çok benziyor?' diyecektik ama Miloş'un karnı acıktı. Milan bir haftalık... Fotomuzu da babaannemiz çekti" ifadelerini not düşmüştü.

Paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören çiftin fotoğraflarına; Yüsra Geyik, Hande Soral, Asuman Dabak, Zeynep Tuğçe Bayat, Alara Bozbey ve Edip Tepeli gibi ünlü isimler yorum yapmıştı.

Haberin Devamı

OĞLUNU SPAYA GÖTÜRDÜ

Fulya Zenginer, son olarak 667 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından oğlunun yeni fotoğraflarını yayınladı. Zenginer, geçtiğimiz haftalarda birinci ayını tamamlayan Milan'ı bir bebek spasına götürdü.

Fulya Zenginer oğlunu spaya götürdü Milanın ilk yüzme deneyimi

Oğlunun yüzdüğü anları takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, peş peşe yayınladığı karelere, "Aşık olduğum beyle spa keyfi. Milan’ın ilk yüzme deneyimi (doğum kesesini saymazsak)" diye yazdı.

"BABASINA ÇOK BENZİYOR"

32 yaşındaki Zenginer'in kısa sürede binlerce beğeni alan bu gönderisine, "Miloş'umun saçları asla bozulmuyor, cool bir bey", "Maşallah, benim çocukların gördüğü tek spa çamaşır leğeni" ve "Babasına çok benziyor" gibi yorumlar yapıldı.