Cadde Fulya Zenginer'den Alaçatı hatıraları

Fulya Zenginer'den Alaçatı hatıraları

28.08.2022 - 17:28 | Son Güncellenme:

24 Mayıs'ta oğlu Milan'ı kucağına alarak ilk kez anne olan ünlü oyuncu Fulya Zenginer, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Son olarak Alaçatı tatilinden oğluyla pozlarını paylaşan ünlü isim, takipçilerinin büyük ilgisiyle karşılaştı.

Fulya Zenginerden Alaçatı hatıraları

2008-2011 yılları arasında yayınlanan 'Küçük Kadınlar' dizisinde hayat verdiği 'Yeliz' karakteriyle şöhreti yakalayan Fulya Zenginer, üç yıl önce grafik sanatçısı Küntay Tarık Evren ile dünya evine girmişti. Mutlu birlikteliklerini bebekle taçlandıran ünlü çift, iki ay önce Milan adını verdikleri oğullarını kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Haberin Devamı

677 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından sık sık bebeğiyle paylaşım yapan Zenginer, son olarak Alaçatı tatilinde çekilen karelerini peş peşe yayınladı.

Fulya Zenginerden Alaçatı hatıraları

Oğlu Milan ile pozlarına "Alaçatı hatıraları 08.22" notunu yazan ünlü isme, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi. Takipçiler, oyuncuya; "Günlük milan dozumuzu aldığımıza göre dağılabiliriz", "Her bir fotoğrafa kalbim güzelliğinizden parçalandı" ve "Çok tatlısınız maşallah" gibi mesajlar yazdı.

Fulya Zenginer'in eşi Küntay Evren de bu gönderiye kayıtsız kalamayarak, "Dünyanın en tatlı tipi. Sanki beyaz çikolatalı profiterol" yorumunu yaptı.