Cadde Funda Eryiğit'ten hamilelik pozu: Bazı aynalar, bazı olaylar

Funda Eryiğit'ten hamilelik pozu: Bazı aynalar, bazı olaylar

31.01.2023 - 09:00 | Son Güncellenme:

Yönetmen sevgilisi Berkun Oya ile ilk kez anne-baba olmaya hazırlanan Funda Eryiğit'ten yeni fotoğraf geldi. Hamile olan oyuncu, ayna karşısında verdiği pozu paylaştı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda verdiği röportajda, "Evlenmeyi düşünüyor musun?” sorusuna yanıt vermişti.

Funda Eryiğitten hamilelik pozu: Bazı aynalar, bazı olaylar

İki yıldır yönetmen Berkun Oya (45) ile aşk yaşayan oyuncu Funda Eryiğit (38), Re Touch Mag Aralık sayısına röportaj vermişti. Berkun Oya ile ilişkisinden bebek beklediği haberiyle gündeme gelen Funda Eryiğit, “Bir süredir evli gibiyim zaten, hatta kısa bir zaman içinde imzayı da atarım” açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

"HER KOŞULDA HAYATTA KALABİLECEK BİRİ ÇOK ÇEKİCİ"

"Karşı cinste seni ne etkiler?” sorusunu ise güzel oyuncu, "Cesur olması, söylediği sözlerin lafta kalmaması, harekete geçebilen biri olması çok cezbedici geliyor bana. Hayat enerjisi önemli. Hayatta kalma güdüsü yüksek olan, kendi koşullarını yaratabilen ama her türlü koşulda da hayatta kalabilecek biri çok çekicidir benim için" şeklinde cevaplamıştı.

Funda Eryiğitten hamilelik pozu: Bazı aynalar, bazı olaylar

AYNA KARŞISINDA POZ

Oya ile ilişkisinden ilk bebeğini kucağına almaya hazırlanan Eryiğit'ten yeni fotoğraf geldi. Gözlerden uzak bir yaşam süren ve anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu, ayna karşısında poz verdi.

Funda Eryiğitten hamilelik pozu: Bazı aynalar, bazı olaylar

KARNI BELİRGİNLEŞTİ

Yeni karesini sosyal medya hesabından yayınlayan Funda Eryiğit, gönderisine, "Bazı aynalar, bazı olaylar" ifadelerini not düştü. Heyecanı artan Funda Eryiğit'in belirginleşen karnı dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Bir süredir 'Timsah Ateşi' adlı tiyatro oyununda rol alan Funda Eryiğit, Ankara turnesinden bu kareyi de takipçileriyle paylaşmıştı.

Funda Eryiğitten hamilelik pozu: Bazı aynalar, bazı olaylar

Funda Eryiğit Kimdir ?

1 Mart 1984 tarihinde Hollanda'nın Zwolle şehrinde dünyaya gledi. Aslen Samsun Bafralı olan oyuncunun babası işçi olarak Hollanda'ya gitmiştir. 4 yaşına kadar Babaannesiyle büyüyen Funda Eryiğit'İn anne ve babası emekli olduktan sonra İstanbul'a dönüş yapmış ve aile bir arada yaşamaya başlamıştır.

Kadir Has Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümüne ve mezun oldu. Sonrasında ise İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir. Üniversite eğitimine devam ederken çocuk tiyatrosu ile ilgilenen Funda Eryiğit, 2002 – 2003 sezonunda ilk profesyonel deneyimini Orman Postacısı adlı oyun ile yaşadı. Aynı yıl Bir Kümes Müzikali ve Senin Elin Nerdeydi? oyunlarında da yer aldı.

Funda Eryiğitten hamilelik pozu: Bazı aynalar, bazı olaylar

İlk televizyon deneyimini 2008 – 2009 yılları arasında yayınlanan Canım Ailem dizisinde canlandırdığı Seyhan karakteri ile yaşadı. Eryiğit, 2014 yılında Karadayı adlı dizide Mahir'in sevgilisi Belgin'i canlandırdı.

2016 yılında yönetmenliğini Taylan Biraderler'lerin paylaştığı, başrollerinde Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın oynadığı "Gecenin Kraliçesi" adlı dizide Esra karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

2018 yılında Can Kırıkları isimli dizide Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Alican Yücesoy ve Özgür Çevik ile başrolü paylaştı ancak dizi düşük reytingleri nedeniyle 4. bölümde final yaptı. Eryiğit son olarak Cici filminde boy gösterdi.