Cadde Gençlerbirliği’nin uğuru: Behzat Ç.

Gençlerbirliği’nin uğuru: Behzat Ç.

23.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Koyu bir Gençlerbirliği taraftarı olan “Behzat Ç.”nin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, Fenerbahçe maçını tribünden izledi. Takımı galip gelince de taraftarlarla sevinç yaşadı

Gençlerbirliği’nin uğuru: Behzat Ç.

17 Mayıs’ta üç yıllık ekran macerası bitecek olan fenomen dizi “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”nin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, taraftarı olduğu Gençlerbirliği’ne uğurlu geldi. Beşikçioğlu önceki gün oynanan Gençlerbirliği- Fenerbahçe maçını tribünden izledi. İki çocuk babası Beşikçioğlu’na maçı izlerken 12 yaşındaki kızı Derin de eşlik etti. Zaman zaman dizinin çekildiği Ankara’da başkent ekibinin maçlarına giden ve Gençlerbirliği taraftarlarının sevgisini kazanan Beşikçioğlu, maç boyunca büyük heyecan yaşadı. Taraftarlarla birlikte merakla sonucu bekleyen ünlü oyuncu Gençlerbirliği’nin Fenerbahçe karşısında 2-0 galip gelmesi üzerine keyiflendi.

Haberin Devamı

İlhan Cavcav amcası
Beşikçioğlu’nun fanları da facebook hesabına yazdıkları “Erdal Beşikçioğlu’nun tribünde yer aldığı ve Gençlerbirliği’ni desteklediği maçta Gençlerbirliği, Fenerbahçe’yi 2-0 yenerek şampiyonluğun dışına itti” satırlarıyla galibiyeti kutlamış oldu. Aynı zamanda Gençlerbirliği Kulübü Başkanı iş adamı İlhan Cavcav’ın da yeğeni olan Beşikçioğlu’nu hayranları tebrik yağmuruna tuttu. Gençlerbirliği oyuncuları da Beşikçioğlu’nun tiyatro ve film çalışmalarına büyük ilgi gösteriyor. Devlet Tiyatrosu oyuncusu olan, aynı zamanda kurduğu kendi tiyatrosunda da oyunlar sahneleyen Beşikçioğlu’nun dizisi 4 bölüm sonra bitecek. Usta oyuncu ardından “Behzat Ç. Ankara Yanıyor” filminde sürpriz isimlerle kamera karşısına geçecek.

Haberin Devamı

Erdal Beşikçioğlu Amcası İlhan Cavcav’la bir arada.