Cadde Göksel: Aşk acısı artık lüks kaldı

Göksel: Aşk acısı artık lüks kaldı

16.02.2024 - 11:49 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Göksel, önceki gün katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Göksel, "İçinde bulunduğumuz dönem için "Hepimizin hayatını çok fazla zorlayan şeylerle mücadele etmeye başladık" diyerek aşk acısıyla ilgili konuştu.

Göksel: Aşk acısı artık lüks kaldı

Okul yıllığındaki fotoğrafıyla gündeme gelen Göksel, dijital bir platformun sorularını yanıtladı. Sanatçı, o dönemlerin hayatına katkısını anlatmıştı.

Haberin Devamı

"ÇOK EĞLENDİĞİNİZ O SORUYU CEVAPLADIM"

Şarkıcı, "Çok eğlendiğiniz o soruyu cevapladım" diyerek, samimi videosunu Instagram hesabından yayınlamıştı.

Göksel: Aşk acısı artık lüks kaldı

"O FOTOĞRAFI YAYANI BİR ELİME GEÇİRSEM..."

"Evrime kafa attığınız doğru mu?" sorusuna "Doğru" cevabını veren Göksel;, "Yıllıktaki fotoğrafımdan bahsediyorsunuz değil mi? O fotoğrafı yayanı bir elime bir geçirsem..Gerçekten ergenlik dönemimde iyi görünmüyordum. En küçüklüğümde güzelmişim, hatta dünya güzeli diye çağırdıkları bir dönem var" demişti.

Göksel: Aşk acısı artık lüks kaldı

"ÇOK MUTLU OLACAĞIM"

Göksel, önceki gün bir programa katıldı. Arabeskin en özel isimlerinden Kibariye için "Kibariye'nin sesine bayılıyorum. Bir gün benim şarkılarımdan birini söylerse çok mutlu olacağım" yorumunda bulundu.

Göksel: Aşk acısı artık lüks kaldı

Haberin Devamı

'AŞK ACISI' AÇIKLAMASI

Göksel, içinde bulunduğumuz dönem için "Hepimizin hayatını çok fazla zorlayan şeylerle mücadele etmeye başladık. Aşk acısı lüks kaldı" derken,"Bugünkü aklım olsaydı üniversiteyi bitirirdim. o zaman için böyle bir karar vermem gerekliydi ve müziği seçtim" itirafında da bulundu.

Göksel, Boğaziçi Felsefe'de okurken, müzik kariyeri için okulunu bırakmıştı.  

"İLK AŞK EN GÜZELİ DEĞİL"

Göksel, "Albüm kayıtlarımızda ilk okumamız her zaman çok güzel oluyor, sonrasında aynı şarkıyı defalarca okuyoruz ama, en güzeli ilk okumamız" yorumunu yaptı. Ardından da sunucuya "İlk aşk en güzeli mi?" diye sordu. Sunucu soruyu "Bu yaşımızdan bakınca ilk aşk en güzeli değil. İlk aşk, o yaşta orada güzel, ama şimdi buradan bakınca değil. O zaman güzelmiş, şimdi aynı şeyi yaşasaydım aynı yükseklikte ve o kadar hakkını vererek yaşar mıydım, hayır sanki..." diyerek yanıt verdi.

Göksel: Aşk acısı artık lüks kaldı