Cadde Gül Masalı Oyuncuları-Karakterler-İsimleri! Gül Masalı dizisi nerede çekiliyor, hangi gün, konusu nedir?

Gül Masalı Oyuncuları-Karakterler-İsimleri! Gül Masalı dizisi nerede çekiliyor, hangi gün, konusu nedir?

26.06.2022 - 21:21 | Son Güncellenme:

Gül Masalı dizisi yayın hayatına başlıyor. Dizinin başrollerinde ise Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca yer alıyor. Merakla beklenen dizide ise Gonca ile Toprak'ın hikayesi ekrana geliyor. Gül şehri Isparta'da çekimleri yapılan Gül Masalı dizisi oyucu kadrosu, karakterler ve isimleri haberimizde...

Gül Masalı Oyuncuları-Karakterler-İsimleri Gül Masalı dizisi nerede çekiliyor, hangi gün, konusu nedir

Gül Masalı dizisi ATV ekranlarında dizi severlerin beğenisine sunuluyor. Dizide bambaşka bir aşk hikayesi anlatılacak. Gül Masalı dizisinin yönetmenliğini Sadullah Şentürk üstlenirken senaryosunu da Aybars Bora Kahyaoğlu kaleme alıyor. Peki, Gül Masalı dizisi hangi şehirde, nerede çekiliyor?

Haberin Devamı

GÜL MASALI KONUSU

Dizi; annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca'nın ve Isparta'nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak'ın hikayesini anlatıyor.

GÜL MASALI OYUNCULARI

Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, Zehra Yılmaz, Sarp Can Köroğlu, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Suat Sungur, Sait Genay ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimler yer alıyor.

GÜL MASALI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bir süredir takipçileri tarafından beklenen dizi Gül Masalı'nın çekimleri İstanbul'da başlayıp Isparta'da devam edecek. Gül şehri Isparta'da çekimler sürecek.