Cadde GÜNÜN MEKANI

GÜNÜN MEKANI

29.11.2011 - 20:27 | Son Güncellenme:

İstanbul’un yeme-içme kültürünü, meze ve yemekleriyle canlandırmak için açılan Pasha...

GÜNÜN MEKANI

PASHA BEBEK
Türk, Rum, Ermeni mezelerini ve geleneksel Türk mutfağının lezzetli örneklerini hazırlıyor. Ermeni usulü pastırma turşusu, zeytinyağlı ayva dolması, Rum mezesi pabucaki, paşa böreği ve topik gibi 40 mezeyi burada deneyebilirsiniz. Alakart ve set mönü olarak servis veren mekanda hafta içi 12.00-15.00 arasında günün ev yemekleri mönüsü hazırlanıyor.
Pasha Bebek müzik seçiminde de Türk sanat müziği ve Yunan müziği tercih ediyor. Haftanın belli günlerindeyse bazen akordeon, bazen keman, bazen de buzuki misafirlere eşlik ediyor. Adres: Küçük Bebek Cad. No: 14 Bebek Tel: 0 212 265 01 28

Haberin Devamı

GÜNÜN ETKiNLiĞi

EMRAH SERBES SÖYLEŞiSi

Sabit Fikir ve İstanbul Modern işbirliğiyle düzenlenen ‘Sözünü Sakınmadan’ toplantıları, bu akşam yazar ve senarist Emrah Serbes’in söyleşisine ev sahipliği yapacak. Eleştirmenler Semih Gümüş ve Ömer Türkeş, bu kez Serbes’i soru yağmuruna tutacak.
Emrah Serbes, romanlarındaki baş karakter Behzat Ç.’nin televizyon dizisine uyarlanışıyla tanınırlığını artırdı. Serbest, halihazırda Afilli Filintalar blogunda yazmaya devam ediyor.
Söyleşi bu akşam saat 19.00’da İstanbul Modern’in üst katında gerçekleştirilecek.

GÜNÜN ALBÜMÜ

ÇIPLAK / Kreş
Dört yıl aradan sonra yeni albümlerini yayınlayan Kreş, Ufuk Özcan, Serkan Ferat ve Emrah Atay’dan oluşuyor. İlk albümlerini Tarkan Gözübüyük prodüktörlüğünde kaydeden üçlü, müziklerini “Disko soslu patlamış rock” olarak tanımlıyor. İkinci albümleri ‘Çıplak’ı ise, “Kendimizi başarıya, geleceğe ve çıplaklığa daha yakın hissetmeye başladık” diye anlatıyorlar.