Fenerbahçe Fenerbahçe'de Dzeko isyan etti! Beşiktaş derbisi öncesinde yaşananlar ortaya çıktı

Fenerbahçe'de Dzeko isyan etti! Beşiktaş derbisi öncesinde yaşananlar ortaya çıktı

29.04.2024 - 14:31 | Son Güncellenme:

Beşiktaş derbisinde alınan galibiyet sonrası rotasını Konyaspor deplasmanına çeviren Fenerbahçe'deki son gelişmeleri, Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi. Senad Ok, İsmail Kartal'ın Dzeko kararının perde arkasında yaşananları açıkladı.

Beşiktaş derbisinde rakibini 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışında zirve takibini sürdüren Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi.

Haberin Devamı

Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Senad Ok, İsmail Kartal'ın Dzeko kararının perde arkasında yaşananları açıkladı. 

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:

DZEKO-BATSHUAYİ KARARININ PERDE ARKASI

Hala Fenerbahçe'nin şansı sürüyor. Bu yüzden kazanmak çok önemliydi. Dzeko neden yoktu? Bu tip önemli maçların hiçbirinde Batshuayi oynamamıştı. İsmail Kartal birçok maçta Dzeko'yu 2. yarıda oyundan aldı. Dzeko'nun, Olympiakos maçında oyundan alınınca çok büyük hayal kırıklığı yaşadığını öğrendim. Tabii Dzeko, bu maçların önemli anlarında oyundan alınma sıkıntısını İsmail Kartal'a ve teknik ekibe iletti. Taktik gerekçelerin dışında derbiye Batshuayi ile çıkma kararının perde arkasında Dzeko'nun maçlarda oyundan çıkarılmasından memnun olmaması olduğunu düşünüyorum. Bence sadece teknik, taktik bir karar değil.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Dzeko isyan etti Beşiktaş derbisi öncesinde yaşananlar ortaya çıktı

'DZEKO MORAL OLARAK ÇÖKTÜ'

Batshuayi derbide oynadı ve golünü de attı. Dzeko ise moral olarak biraz çöktü. İsmail Kartal bu nedenle maçlarda Batshuayi ile devam edebilir.

İSMAİL YÜKSEK'TE EURO 2024 TEHLİKESİ

İsmail Yüksek sezonu kapattı. Ya ameliyat olacak ya da olmayacak bu karar İsmail Yüksek'e bağlı. İyileşmenin doğal yollar ile olması da tercih edilebiliyor ama bu şekilde EURO 2024'ü etkiler. Ameliyat olma ihtimali daha yüksek.

Fenerbahçede Dzeko isyan etti Beşiktaş derbisi öncesinde yaşananlar ortaya çıktı

KRUNİC KARARI

Fenerbahçe'de Krunic haricinde başka 6 numara yok. İsmail Yüksek'in sakatlığı sonrası yine bir 6 numara oyuna almak için Krunic'i tercih etti. Mert Hakan ve İsmail Yüksek farklı oyuncular. Mert Hakan 8 numarada oynuyor. Ben ilerleyen maçlarda da Krunic'i oynatacağını düşünüyorum.

'KRUNİC BURAYA HER TÜRLÜ YAPARIM DİYE GELMİŞ'

Krunic burada her türlü yaparım diye tam anlamadan gelmiş Fenerbahçe'ye. Futbol her yerde aynı değil.

OOSTERWOLDE'NİN SON DURUMU

Perşembe günü Oosterwolde'nin durumuna bakılacak, çıkacak sonuca göre geri dönebilir. Ama bu sezon verim alınması ve sahalara dönmesi zor.

ALİ KOÇ ADAY OLACAK MI?

Kulüpteki hava Ali Koç'un devam edeceği yönünde. Başkanın da bu açıklamayı kısa süre içerisinde yapması bekleniyor. Aday olmazsa büyük bir sürpriz olur. Başkan Ali Koç, bırakacağım kararından dönmeye daha yakın. Kim aday olursa olsun bence Ali Koç kazanır.

Yazarlar