Cadde Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi, konusu nedir?

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi, konusu nedir?

19.11.2023 - 18:26 | Son Güncellenme:

Serinin beşinci yapımı olan Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor, komedi türünde dikkatleri çekiyor. Kemal Sunal'ın yer almadığı ilk filmdir ve Münir Özkul ise son kez bulunmuştur. Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi oyuncu kadrosu merak konusu. İşte, detaylar...

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim, ne zaman çekildi Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi, konusu nedir

Yerli yapımın yönetmenliğini Kartal Tibet üstlendi, yapımcılığını ise Nahit Ataman ve Ertem Eğilmez yürütmüştür. Hababam sınıfı Dokuz Doğuruyor filminin başrollerinde ise Münir Özkul, Adile Naşit, Şevket Altuğ, Perran Kutman gibi isimler yer almıştır. Film 1978 yılından seyirci karşısına çıktı. 

Haberin Devamı

HABABAM SINIFI DOKUZ DOĞURUYOR KONUSU

Kızlı erkekli ilk Hababam Sınıfı diğer serilerdeki haylazlıklarını sürdürmektedir. Sınıfa doğulu bir aşiret reisinin oğlu olan Bilo gelir ve kendini ağa ilan eder. Öğrenciler de onunla kafa bulmaya başlar. Fakat Bilo biraz saf olduğu için bunun farkına varmaz. Okulun yeni asabi hocası Hürrem, tam bir erkek düşmanıdır. Sınıftaki Kıvırcık Ömer ve Ayşe adlı iki öğrenci arasında bir aşk başlar ve kız hamile kalır. Ancak öğrenciler gebelik testini yaptırdıklarında kimya hocası, incelediği idrar örneğinin bu Hürrem Hoca'ya ait olduğunu düşünür. Hürrem ortalığı velveleye verir. Filmin sonunda Ayşe doğum yapar.

HABABAM SINIFI DOKUZ DOĞURUYOR NEREDE ÇEKİLDİ?

Özel Çamlıca Lisesi olarak kullanılan okul binası Üsküdar'da Validebağ Korusu içerisinde bulunan Adile Sultan Kasrı film için mekan seçilmiştir.

Haberin Devamı

HABABAM SINIFI DOKUZ DOĞURUYOR OYUNCULARI

Zümrüt Cansel

Adile Naşit

Münir Özkul

Talip Güran

Perran Kutman

İlyas Salman

Şener Şen

Feridun Şavlı

Şevket Altuğ

Ali İnce

Sıtkı Akçatepe

Ahmet Arıman

Hayri Karabey

Sevda Aktolga

Talat Dumanlı

Bülent Haksever

Nejat Gürçen

Tayfun Akalın

Muharrem Gürses

Faruk Şavlı

Açelya Aytaç

Nuri Tuğ

Tekgül Gözalan