Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

15.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

Yüzde 100 doğal

Haftanın mekanları...


Haberin Devamı

Yurt dışındaki ilk şubesini Dubai’de açan Hafız Mustafa’nın, Taksim ve CVK Şubeleri, hamilelerin uğrak noktası oldu. Sağlıklı ve zengin tatlı menüsüyle aşerenler de düşünen mekan, gıda boyası ya da glikoz şurubu gibi katkı maddeleri kullanılmadan yüzde 100 doğal yollardan ürettiği ürünleri misafirlerine sunuyor.

Türk mutfağı

Haftanın mekanları...



Grand Haliç Otel’in teras katında yer alan Pera Adalı Restaurant, meyhane konseptiyle misafirlerini ağırlıyor. Haliç manzaralı mekanın menüsünde, Türk mutfağınından lezzetler yer alıyor. Canlı müziğin de olduğu restoranda, birbirinden farklı mezeler bulunuyor.

Yöresel lezzetler

Haftanın mekanları...



Adapazarı ovası manzaralı Zeytin Köy Kahvaltısı, yöresel lezzetlerini öne çıkarıyor. İstanbul’dan 1.5 saat uzaklıktaki mekanda, kuzine ateşinde pişen baharatlı patates, yaprak sarması, mantar kavurması, muhlama ve tereyağlı yumurta yer alıyor.

Taze malzemeler

Haftanın mekanları...



Ataşehir’de yer alan Kalbur Et, taze malzemelerle hazırlanan menüsüyle ailece vakit geçirilebilecek bir mekan... Restoranda, kalbur burma kebap, dana yanak ve kuzu sırtı karski öne çıkanlar arasında...

Deniz mahsulleri

Haftanın mekanları...



Karaköy’de JW Marriott İstanbul Bosphorus’un dokuzuncu katında açılan Octo’nun menüsünde kabuklu deniz mahsulleri ağırlıkta... Emre Ergani’nin işletmeciliğini yaptığı mekanın mutfağında ise Portekizli şef Jorge Lavos Costa var.

Şubat ayına özel

Haftanın mekanları...



Gloria Jean’s Coffees, şubat ayı boyunca aşkın rengiyle harmanlanan özel lezzeti ‘Red Velvet Cheesecake’i her damak tadına uygun kahve çeşitleriyle sunuyor. Cheesecake, altı brownie tabanlı, ortası frambuaz dolgulu peynir kreması ve üzeri kremayla hazırlanıyor.