Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

24.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET / sercan.kismet@milliyet.com.tr 

Haberin Devamı

Akdeniz esintileri

Bodrum Yalıkavak’ta denize sıfır konumda yer alan Pandemi Restaurant, yemekleriyle de izler bırakıyor. Akdeniz mutfağını kendi yorumlarıyla misafirlerine sunan mekan, pancar cipsli levrek marinimizi ve karidesli humus başta olmak üzere, 72 saatte hazırlanan özel sos ile birlikte, kerevizli patates püresi yatağında sunulan demi grace soslu lokum bonfile, misafirlerinden tam not alıyor.

Ege mutfağı

Bodrum’daki Allium Bodrum Resort&Spa’da şef Selin Yılmaz Tümsek tarafından yönetilen Cliff mutfağı, klasik Ege lezzetlerinin çağdaş bir bakışla yeniden yorumlanmış halini sunuyor. Mekanda, midyeli bamya, karpuzlu semizotu salatası ve fermente yeşil bezelye püreli ızgara öne çıkanlar arasında...

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Lezzet şöleni

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda yer alan Highlight Hotel Miya Beach, misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor. Şef Şeref Başaran imzalı özel menü içerisinde türüf mantarı ve el yapımı cheddar ile hazırlanan Miya boom burger, Miya çıtır mantı ve üç peynirle hazırlanan Miya sansebastian gibi lezzetler unutulmaz tatlar bırakıyor.

Kum üstünde eğlence

Atiye, Alaçatı’dan sonra ikinci yazlık şubesini Yalıkavak’ta Palmalife Bodrum Resort&SPA içinde açtı. Misafirlerine muazzam lezzetler eşliğinde eşsiz bir gün batımı ve 90’ların hafızalardan silinmeyen şarkılarıyla kum üstünde eğlence sunuyor.

Müzik eşliğinde

Yalıkavak Park Şamdan Restaurant, deneyimli şeflerin ellerinden nefis yemekleri, seçkin müzikler eşliğinde sunarak konuklarına eşsiz bir ambiyans yaratıyor. Mekan, bu yaz büyülü bir yemek deneyimi yaşamak isteyenleri bekliyor.

Haftanın mekanları...

Maldivler’i anımsatıyor

Gündoğan’da yer alan Mare Deluxe Residence, denize sıfır konumu, kaliteli hizmeti ve bünyesinde yer alan Danış Restoran ile bu yıl da iddiasını sürdürüyor. Maldivleri anımsatan masmavi denizi, muhteşem lezzetleri ile damaklarda enfes tatlar bırakan Danış Restoranı ve SPA terapileri ile Bodrum’da rüya gibi bir tatil yaşatıyor.

Haftanın mekanları...