Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

21.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

Sercan Kısmet  - Piyano eşliğinde suşi

Haberin Devamı

Four Seasons Hotel Bosphorus, Japon mutfağının sevilen lezzetlerinin yer aldığı Sushi N’More geceleri Aslı Güral’ın piyano dinletisiyle misafirlere unutulmaz bir yaz gecesi yaşatıyor. Otelin deneyimli şefleri tarafından hazırlanan suşi ve sashimi sunumları lezzeti doruğa taşıyor.

Haftanın mekanları...

Çocuklara özel

Mia Madre, İstanbul Bahçeşehir’de çocukları ve ailelerini keyifle ağırlıyor. Şef Murat Bozok danışmanlığında tasarlanan Mia Madre’nin zengin menüsünde, miniklere özel lezzetler bulunuyor. Çocuklar mekandaki oyun alanında eğlenirken, büyüklerin keyifle yiyecekleri iştah kabartan çeşitler de yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Dünya mutfağı

Burak Yön’ün sahibi olduğu Beyoğlu Klein Garden içinde Wanda Gastro Kitchen adıyla restoran açan Tarkan Temelli ve Burçin Aydın Kara, eğlence ile lezzeti bir araya getirdi. Mekanın menüsünde dünya ve Türk mutfağından lezzetler bulunuyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Geleneksel meze

Legacy Ottoman Hotel’in roofunda hizmete açılan Adella Seafood Restaurant, geleneksel mezeleri, ara sıcakları ve günlük taze balık çeşitleriyle öne çıkıyor. Mekanın favorilerinden biri ise deniz mahsullü risotto...

Haftanın mekanları...

Özenle hazırlanıyor

Özsüt, maharetli ustaları tarafından özenle hazırlanan aşureleri misafirlerinin beğenisine sunuyor. Hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan aşure, porsiyonu 21 TL’den satışa sunuluyor.

Haftanın mekanları...

Müzik ve eğlence

Erkan Kara ile Önder Bekensir’in işlettiği Alaçatı’daki İnno, mutfağı kadar müzik ve eğlencesiyle de tatilcilerin tercih ettiği mekanlardan biri oldu. Şef Serdar Koç ile ekibinin hazırladığı ördek konfi ve ıstakoz, menünün öne çıkanları arasında yer alıyor.

Haftanın mekanları...