Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

21.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Akdeniz mutfağı

Bodrum Yalıkavak Gökçebel Koyu’nda restoran, bar ve beach konseptiyle hizmet veren The Galliard Cove House, İspanya, İtalya ve Fransa’dan karma lezzetler ile modern Akdeniz mutfağını öne çıkarıyor. Ahmet Uras’ın açtığı mekanda geçtiğimiz senenin favorisi el yapımı makarnalar ve paella’sının yanı sıra menüsüne yeni spesiyaller de ekledi.

Haftanın mekanları...

Pazar kahvaltıları

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul’un, yemyeşil koru alanı ile Kocataş Yalısının bahçesinin buluşma noktasında konumlanan, Avlu Restaurant’ın ünlü pazar geç kahvaltıları yeniden başlıyor. Anadolu kültüründen ilham alan ve taptaze malzemelerle hazırlanan geniş menünün servis edildiği mekanda, pazar sabahları bir gurme şölene dönüşüyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Kadıköy’de açıldı

Moda Ercan Döner, misafirlerini ağırlamaya başladı. Menüsünde döner, pide ve lahmacun gibi çeşitler bulunduran mekan, ayrıca moto-kuryeyle Kadıköy’ün birçok yerine hijyenik ortamda servis imkanı da sunuyor. Mekanda, lahmacunun biberi Şanlıurfa’dan getirilirken, döner eti ise Kadıköy bölgesinde bilinen iki kasaptan tedarik ediliyor.

Haftanın mekanları...

Suşi menüsü

Şehrin gece hayatının nabzını tutan Oligark İstanbul, uzun süredir talep edilen suşi lezzetlerine menüsünde yer verdi. Mekanın suşi menüsünde yılan balıklı dragon roll, yengeçli kani maki ve somonlu sake maki yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Birçok lezzet var

Ataşehir’deki Kalbur Et, birbirinden özel lezzetleriyle damakları çatlatıyor. Mekanda, misafirlerin tercih ettikleri burma kebap, Adana Kebabı, yine Kalbur Et’e özel olan dana lokumundan, şaşlığa kadar birçok lezzet bulunuyor.

Haftanın mekanları...

Alternatif çok!

AliBaba, misafirlerini birbirinden leziz tatlarını deneyimlemeye davet ediyor. Mekan, alanında uzman şefleri ile dünya lezzetlerini yeniden yorumlayarak misafirlerini ev konforunda ağırlıyor. Dünya mutfağının yanı sıra, menüsünde geleneksel birçok lezzete de yer veren mekan, makarnalardan salata çeşitlerine, kırmızı etlerden beyaz etlere, fast food seçeneklerinden birbirinden leziz tatlılara, birçok alternatifi bir arada sunuyor.

Haftanın mekanları...

Popüler tabak

Ojo Alaçatı Beach’in içerisinde bulunan Sabor Gastro, Tasting Alaçatı’ya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Pınar Tur’un işletmesini ve koordinatörlüğünü üstlendiği mekan, 27-28 ve 29 Mayıs’da Tasting Alaçatı’ya ev sahipliği yapacak. Mekanın en dikkat çekici ve popüler tabağı ise kokoreç pişi...

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...