Cadde 'Harry Potter'ın Hermione Granger'ına yorum yağdı! 'Elbiseye 'wingardium leviosa' mı dedin?'

'Harry Potter'ın Hermione Granger'ına yorum yağdı! 'Elbiseye 'wingardium leviosa' mı dedin?'

20.06.2023 - 17:54 | Son Güncellenme:

'Harry Potter' serisinin film uyarlamalarında hayat verdiği Hermione Granger karakteri ile çocuk yaşta üne kavuşan İngiliz oyuncu Emma Watson, sosyal medya hesabından mavi elbiseli bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin havada duruyormuş gibi görünen elbisesine, binlerce yorum yapıldı.

Harry Potterın Hermione Grangerına yorum yağdı Elbiseye wingardium leviosa mı dedin

'Harry Potter' serisinin Hermione GrangerEmma Watson, kardeşi Alex ile birlikte yeni alkollü içecek markası için kamera karşısında geçti. Oyuncu, o anları 72 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınladı.

Haberin Devamı

Loewe'nin 2023 ilkbahar koleksiyonuna ait bebek mavisi bir elbise tercih eden ünlü isim, ilginç tarzıyla kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Harry Potterın Hermione Grangerına yorum yağdı Elbiseye wingardium leviosa mı dedin

"YAPTIĞIN BİR BÜYÜ TERS Mİ GİTTİ?"

Watson'ın 1.8 milyon beğeni alan gönderisine; "Elbise havada duruyor gibi. Anlamaya çalışıyorum", "Bu elbise vücudunda nasıl duruyor? Kulaklarından mı sarkıyor?" ve "Emma, yaptığın bir büyü ters mi gitti? Elbiseye 'wingardium leviosa' mı ('Harry Potter' evreninde herhangi bir eşyayı uçurma büyüsü) dedin?" gibi 3 bine yakın yorum yaptı.

Harry Potterın Hermione Grangerına yorum yağdı Elbiseye wingardium leviosa mı dedin

SERİNİN BAŞROL KARAKTERLERİNDEN

Hermione Jean Granger, (d. 19 Eylül 1979), J.K. Rowling tarafından yazılmış 'Harry Potter' serisinin başrol karakterlerindendir. Serideki ilk görünüşü 'Harry Potter ve Felsefe Taşı' kitabında büyü okuluna gelen yeni bir öğrenci olarak olmuştur.