Cadde 'Hayat Bilgisi'nin Barbie' si İpek Erdem ekranlara geri dönüyor!

'Hayat Bilgisi'nin Barbie' si İpek Erdem ekranlara geri dönüyor!

22.12.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

2003-2006 yılları arasında yayınlanan 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Barbie Gamze' rolü ile tanınan, bir süredir ekranlardan uzak olan İpek Erdem, İstinye'de düzenlenen bir yılbaşı partisinde ortaya çıktı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Erdem, ekrana dönüş sinyali verdi.

Hayat Bilgisinin Barbie si İpek Erdem ekranlara geri dönüyor

Gardırop Magazin’in düzenlediği yeni yıl partisi, önceki akşam İstinye'de gerçekleşti. Partide sinema, televizyon, tiyatro ve moda dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi. Davetliler, şıklıklarıyla göz kamaştırırken etkinlikte adeta tarzlar konuştu.

Haberin Devamı

'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı Barbie Gamze karakteri ile hafızalara kazınan İpek Erdem de geceye katılan ünlüler arasındaydı.

Hayat Bilgisinin Barbie si İpek Erdem ekranlara geri dönüyor

"DAVETLERE KATILMAYA BAŞLADIM"

Gazetecilerle bir araya gelen Erdem, "Bir kaç senedir yurt dışındaydım. Daha yeni geri döndüm ve davetlere katılmaya başladım" açıklamasında bulundu.

Hayat Bilgisinin Barbie si İpek Erdem ekranlara geri dönüyor

Ekranlara döneceğinin sinyalini de veren ünlü isim; "Ekranlara döneceğim herhalde çünkü görüştüklerim var. Bir de kendi projelerim olacak. Belgesel projem olacak bir de" dedi ve ekledi:

4-5 sene yurt dışında kalınca boş durmak istemedim ve oradaki sanatçıların hayatları tarzında bir belgesel planlamam var. Burada yeniden bir sistem kuruyorum diyebilirim.

"SAĞLIKLI OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM"

Öte yandan 39 yaşındaki İpek Erdem, geçtiğimiz yıllarda kısacık kestirdiği saçlarıyla paylaştığı bir kare ile herkesi şoke etmişti.

Hayat Bilgisinin Barbie si İpek Erdem ekranlara geri dönüyor

Erdem, bu fotoğrafına, "Geçen kış o kadar çok bunu yapmak istiyordum ki üstüne 'Britney Spears gibi sakın saçlarınızı kestirmeyin' gibi şeyler döndü ve bir kadının saçlarını bu kadar kestirmesi delirdiğine, sağlıksız olduğuna işaret olarak etiketlendi. Benim de totom yemedi tabii bu durumda ve devam eden belirsizlik içinde de yapmak istemedim. Şimdi bu kalıbı kırıp, kendimi tam olarak olduğum gibi kabul edip, yaşayacak, size de sunacak kadar özgürleştiğim ve tam tersi çok sağlıklı olduğum için mutluyum" notunu düşmüştü.

Yazarlar